Translate

sâmbătă, 5 aprilie 2014

Despre tocuri, culori şi obsesii



O mai ţineţi minte pe Carrie Bradshaw, scriitoarea obsedată de fashion din “Sex and the City”?…Nu mă omor după Sarah Jessica Parker ca actriţă, dar trebuie să recunosc faptul că a prins-o teribil rolul, aşa de mult încât se confundă cu personajul, nu văd pe altcineva în locul ei. Ei bine, dacă ţineţi minte, personajul Carrie avea o colecţie de pantofi Manolo Blahnik şi adora creaţiile acestui neasemuit designer. Cred şi eu…Manolo Blahnik este un creator care şi-a păstrat principiile de-a lungul carierei şi nu prea a cedat curentelor din modă. El a pornit şi a rămas pe linia super-elegantă a pantofilor înalţi, subţiri şi luxoşi, aşa- numiţii “stilettos”. E clar că filmul “Sex and the City” i-a adus o popularitate imensă.

Amuzant este faptul că, la un moment dat, Manolo povesteşte cum a încercat din răsputeri să creeze pantofi cu platforme, dar acest trend i s-a părut atât de monstruos încât a renunţat, el a spus că face picioarele să arate ca o mobilă! Cât de adevărat!
Pantofii Manolo Blahnik sunt atât de coloraţi şi originali încât pot transforma orice femeie într-o prinţesă. Aproape că înţeleg uşurinţa lui Carrie atunci când îşi arunca banii pe aceşti pantofi...
Cu eliminarea platformelor nu sunt de acord, am avut şi eu în timp câteva perechi extrem de comode. Sunt de acord însã cã pantofii trebuie sã fie graţioşi şi în culori asortate, nu neapãrat negri, oricât ar fi de economicos sã ai o singurã pereche care sã se potriveascã la orice. Sincer vorbind, aş da o lege împotriva negrului pe timpul sezonului cald ! Aceastã non-culoare are marele defect de a “inghiţi” lumina şi de a perturba fluxul energetic al organismului. Una este sã porţi pantofi negri eleganţi, de ocazie, de câteva ori pe an, şi alta este sã mergi la serviciu zi de zi cu încãlţãri negre. Pentru nişte sandale în douã barete n-ar fi mare tevaturã, dar când petreci ore în şir în pantofi sau ghete negre deja este prea mult! Si totuşi atunci când ne aflãm în magazin, în faţa produselor, tot spre negru tragem… Deh, ideea de a împãca bugetul cu nevoia de încãlţãri noi ne-a intrat în sânge.
Am admirat în aceste zile de primavarã curajul fetelor de a afişa ghetuţe cu toc roşii, galbene, albastre, culori care numai neutre nu sunt. Imi plac la nebunie, mai ales cu ciorapi opaci negri…Ups! 

Tot negru, batã-l vina! Scoate cel mai bine în evidenţã strãlucirea culorilor şi modelele sexy. Si pentru cã am comparat stiletto şi platformele, nu e nici un bai pentru fanele celor douã modele, pot fi gãsite produse care le îmbinã pe amândouã, cum sunt aceste ghete Giulio din piele de culoarea havanei.





Pentru iubitoarele stilului “piele de şarpe” şi ale vârfurilor ascuţite, am vãzut o pereche în combinaţie maro-orange, plinã de personalitate.
Ghetele Filty din piele lãcuitã nu sunt fãcute pentru oricine! Iţi trebuie atitudine sã te afişezi cu aşa ceva…




 Din brandul Condur mi-au plãcut aceste botine din piele maro şi bej, cu un model romantic şi şiret, amintind de epoci apuse. Mi le imaginez cu o cãmaşã bogatã, cu volane şi un pardesiu în cloş strâns pe talie.
In final, dacã v-aţi gândit cã nu sunt genul care sã aspire la asemenea înãlţimi de tocuri, vã spun cã aveţi oarecare dreptate şi vã arãt preferatele mele, ghete din piele întoarsã de culoare albastra si model mocasin cu talpa ortopedica, numai bune pentru serviciu şi uşor de asortat. 

 A, sã nu uit! Le gãsiţi pe toate şi încã alte zeci de modele pe asortie.ro .

9 comentarii:

  1. imi plac ultimele! nu pot pe tocuri si pace!!! :(((

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Hi, hi, cu asa tocuri au numai pentru dame, dar au si pentru brbati incaltari normale.

      Ștergere
  3. Un pantof elegant iti da un aer de diva. Sincer in ultima vreme prefer pantofii cu platforma din cauza problemelor cu spatele, insa si cei cu toc subtire ma tenteaza asa ca nu renunt nici la ei.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu stiu ce simt alte persoane cand vad o pereche de pantofi cu toc inalt (pentru mine inalt inseamna +10cm) dar eu simt o placere asemanata unui drog,cred ca tine de erotism, de senzualitate. pur si simplu ador tocurile inalte. cand privesc o femeie intr-o tinuta office purtand si tocuri inalte traiesc un sentiment de placere care nu poate fi descris dar si un sentiment de invidie, ceea ce ma intrigat, de ce sa invidiez eu ca baiat, o femeie frumoasa? intrebarea aceasta nu a avut raspuns pina in momentul in care m-am imbracat si eu ca femeia aceea frumoasa. senzatia,senzualitatea si erotismul trait depaseste multe alte trairi din viata si asta datorata unei tinute vestimentare, wow!!! le cred si le dau dreptate fetelor care spun ca o pereche de pantofi cu toc sau o tinuta le schimba ziua. am purtat tocuri inalte numai cu platforma, nu pot sa spun ca sint usori de purtat sau nu, comparativ cu cei fara platforma, urmeaza sa-i incerc:)) am pus ochii pe doua perechi wow

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai elocvent a fost Mel Gibson in comedioara aceea cu ce gandesc femeile. Este exact genul de uimire pe care presupun ca il simt barbatii cand reusesc sa patrunda in universul feminin.

      Ștergere
    2. Saracul Mel Gibson la un moment dat era depasit de situatie :)
      Cred ca incarcatura erotica este alta in universul feminin, hainele pot fi un exemplu in aceasta privinta. De ce o femeie goala (de altfel perfecta dupa standarde) este mai putin atractiva decat o femeie imbracata cu o lenjerie "provocatoare"

      Ștergere
    3. Banuiesc ca o femeie goala este doar primitiva in timp ce o femeie cu lenjerie devine rafinata. Asa ne educa societatea, ce sa-i faci?

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.