Translate

miercuri, 15 iunie 2016

Pick N Dazzle - cutia nr.4

De data aceasta echipa din spatele Pick N Dazzle s-a intrecut pe sine!
Am primit o super-cutiuta cu 6 produse si o mostra si cel putin doua au intrat instant in preferintele mele.
Primul a fost parfumul deodorant So...? Brit din cauza caruia mirosea tot coletul. Este un parfumel care mi-aminteste foarte pregnant de un alt miros de demult, din tinerete, dar nu reusesc deloc sa-mi limpezesc memoria. Il dibui eu pana la urma...Este cu tenta mai grea, orientala, se simte ceva condimentat in el.

Dar surprizele nu se opresc aici. Parca ghicindu-mi nevoile, mintea din spatele alegerilor a strecurat un produs de ingrijire a unghiilor Sally Hansen Natural Tint, ca tot mi-am neglijat eu manechiura si ma luptam sa o aduc pe linia de plutire. Lacul este menit sa intareasca unghia si sa previna ruperile si exfolierile.
Urmatorul pe lista a fost Rose Yoghurt Foot Cream pentru inmuierea pielii picioarelor, cu ulei si apa de roze, ulei de argan si de tee tree, iaurt, vitaminele A si E. Am si crema de maini si gelul de dus de la Bulgarian Rose si stiu de pe-acum cat de bune sunt produsele lor si ce frumos miros.
Am incercat imediat si m-a incantat Rimmel ScandalEyes, un eye shadow stick cu nuanta sampaniei, usor stralucitor, rezistent la apa si pe care il voi folosi cu mare placere in aceasta vara deoarece este discret si lumineaza pleoapele foarte frumos.
De la Teeez am primit Mysterious Crystal Eyeliner nuanta ambra, un creion retractor care traseaza o linie precisa, subtire, fara sa fie insa dur. Nuanta mi se potriveste foarte bine, nu este prea inchisa, ba chiar merge si pentru accentuarea sprancenelor.
Ambele creioane sunt rezistente pe piele, am frecat cu degetul pe mana unde le incercasem si nu s-au dat duse usor. Sa vad cum rezista pe pleoape.
Piatra ponce Magnum Natural a fost asa, o mica extra-surpriza, iar mostra de gel SuperDren am solicitat-o eu ca tare mi-a mai priit produsul.
Preferatele cutiei cu nr.3 au fost masca peel-off L'Action Paris, fondul de ten Rimmel Stay Matte pe care il cunosteam deja si deo Adidas Women 0% alcohol. Recunosc ca nu am apucat sa incerc cremele de fata, una a facut pasi deja pe post de cadou.
Astept cu interes celelalte cutii, vad ca pana acum produsele nu s-au repetat, au fost si din aceleasi marci/game, dar nu produse identice.

3 comentarii:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.