Translate

vineri, 10 iulie 2020

Ai fost invitata la o cununie civila? Apeleaza la serviciul de livrare flori online in Bucuresti!


Odata cu masurile de relaxare, multi tineri logoditi au inceput sa-si planifice nunta visurilor lor. Unii prefera sa faca doar cununia civila pana cand lucrurile se vor mai linisti, altii au decis sa se pregateasca pentru o nunta completa.

Daca si tu ai fost invitata la o cununie civila in urmatoarea perioada, probabil ca iti este greu sa decizi ce cadou sa le oferi mirilor. Varianta cea mai simpla care nu iti va da batai de cap si nici nu te va pune pe drumuri este sa apelezi la serviciul de livrare flori online Bucuresti.


O florarie de top din Capitala, asa cum este Florandes.ro, iti va pregati cadoul perfect pentru o cununie civila. Acesta nu trebuie sa fie consistent, ci incarcat de semnificatii, iar florile sunt ideale pentru a le transmite viitorilor miri cele mai frumoase ganduri.

Gama unei florarii online este extrem de variata, iar preturile sunt accesibile oricui, astfel ca ii vei putea face o surpriza memorabila cuplului de indragostiti. Pentru a plasa o comanda de flori online in Bucuresti, ai nevoie doar de o conexiune la internet. De pregatirea cadoului tau se vor ocupa designerii florariei, iar de livrarea lui la destinatie se vor ocupa curierii.


Cu un buchet de flori sau un aranjament floral superb, nu ai cum sa dai gres si, in plus, vei fi scutita de drumurile catre diverse magazine, care, in perioada pandemiei, nu sunt deloc placute. Iar pentru ca tu sa le daruiesti viitorilor miri cadoul floral perfect, in randurile urmatoare iti vom prezenta cateva flori pe care le poti oferi la o cununie civila:

1. Bujori

Bujorii sunt ideali pentru acest eveniment, deoarece simbolizeaza romantism, iubire si prosperitate. Prin intermediul lor, le poti arata prietenilor tai cat de mult te bucuri pentru ei.

Exista tari in care se crede ca bujorii sunt purtatori de noroc pentru orice cuplu casatorit. Descopera colectia Florandes.ro si comanda aceste flori online in Bucuresti la preturi avantajoase!
 
2. Trandafiri albi

Simbolizand sinceritate, puritate si un nou inceput, trandafirii albi se numara printre florile care pot fi daruite la o cununie civila. Aspectul lor este rafinat, iar pe Florandes.ro vei gasi cele mai frumoase buchete.

In plus, trandafirii albi semnifica si speranta ca totul va fi bine.

3. Orhidee

Orhideea este simbolul iubirii si al frumusetii. In Marea Britanie, in timpul Epocii Victoriene, orhideele erau daruite celor mai frumoase femei si reprezentau un cadou deosebit.

Comanda aceste flori online in Bucuresti si cu siguranta viitoarea mireasa va fi impresionata de gestul tau. Poti opta pentru un buchet care contine orhidee sau poti alege un cos compus din aceste flori.

Acceseaza site-ul Florandes.ro si vei descoperi o selectie deosebita de flori pe care le poti darui la o cununie civila. In cazul in care iti doresti un cadou floral personalizat, poti contacta specialistii florariei, iar ei vor face tot posibilul sa-ti indeplineasca cerintele.
Serviciul de livrare flori online in Bucuresti oferit de Florandes.ro este rapid, comenzile fiind livrate in numai 3 ore de la confirmarea lor, iar designul cadourilor florale satisface chiar si cele mai exigente gusturi!


Un comentariu:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.