Translate

duminică, 10 octombrie 2021

Secretele destinatiei - de ce tot mai multi romani prefera sa cumpere bilete de avion in Zanzibar?

Din ce in ce mai multi romani aleg sa viziteze Zanzibar, impresionantul arhipelag de insule din Tanzania. Desi aceasta destinatie pare indepartata si greu de vizitat, trebuie sa stii ca pretul unor bilete de avion in Zanzibar este mai mult decat accesibil, iar optiunile pe care o astfel de destinatie le are de oferit sunt infinite.

Gandeste-te doar la populatia diversa a acestui loc insorit! Aici vei intalni africani, indieni, persi, arabi si europeni. Fiind o destinatie exotica, acest loc iti ofera tot ceea ce ti-ai putea dori de la o insula: plaje superbe, apa lina si cristalina, mancaruri delicioase si multe altele.

 Daca vrei sa descoperi care sunt secretele acestui arhipelag si care este motivul pentru care romanii aleg sa rezerve bilete avion Zanzibar prin intermediul animawings.com, ai ajuns unde trebuie. Iata doar cateva dintre surprizele pe care arhipelagul din Tanzania ti le pregateste.

 1. Stone Town

 Cei care aleg sa rezerve bilete de avion in Zanzibar vor descoperi nenumarate obiective turistice in capitala cunoscuta drept Stone Town. Numele orasului se traduce drept „orasul de piatra” si indica principalul material din care este construit acesta. Strazile inguste ascund cladiri impresionante, pline de istorie, care te asteapta sa le descoperi.

 De exemplu, Beit Al Ajaib este supranumita „Casa Minunilor” fiind cea mai inalta si extravaganta cladire din intregul oras. Aici vei descoperi Muzeul National de Istorie si Cultura, unde vei putea invata mai multe despre trecutul acestui teritoriu exotic.

 Totodata, cei care planuiesc o excursie in Zanzibar nu pot rata o plimbare prin bazarul Darajani, centrul comercial al capitalei. Fiind o piata animata, aici vei gasi absolut orice, de la condimente locale speciale pana la textile tesute in multiple culori.

 2. Vechiul Fort din Zanzibar

 In limba swahili, Vechiul Fort din Zanzibar este cunoscut drept Nogma Kongwe. Situat in centrul istoric din Stone Town, aceasta este unul dintre obiectivele pe care nu le poti rata daca ajungi in capitala. In interiorul fortului, vei descoperi fortificatia Omani, o biserica portugheza, dar si un amfiteatru in aer liber, unde vei putea admira spectacole de muzica si dans.

 3. Chagu Island – locul populat de testoase gigantice

 Situata in apropierea capitalei Stone Town, Insula Changu este renumita pentru broastele testoase gigantice. Astfel, daca ai cumparat deja bilete de avion in Zanzibar, trebuie sa stii ca drumul dinspre Stone Town spre Chagu dureaza doar 20 de minute cu barca. Cand ajungi aici, poti hrani testoasele cu alge sau poti profita de faptul ca acest loc este ideal pentru inot si snorkeling.

 4. Atolul Mneba

 Daca tot a venit vorba de scufundari si snorkeling, trebuie sa stii ca Zanzibar ofera o multime de locuri pentru practicarea acestor activitati. Totusi, favorita turistilor din intreaga lume ramane insula Mneba, pe care multi o considera un imens acvariu natural. In plus, cand ajungi aici, vei parcurge insula intr-o barca traditionala dhow.

 Acum ca ai descoperit care sunt principalele motive pentru care romanii aleg sa achizitioneze bilete avion Zanzibar, nu mai ramane decat sa procedezi si tu la fel. Acceseaza platforma online a companiei Animawings, unde vei descoperi cele mai bune oferte, care te vor purta spre un paradis terestru.

2 comentarii:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.