Translate

marți, 13 noiembrie 2018

Cum sa porti rochii ieftine in carouri, trendul vedeta al toamnei


Le-ai indragit, le-ai purtat sezoane la rand, iar acum a venit timpul sa le aduci un element de noutate in tinute reinterpretate. Carourile, caci despre ele este vorba, reprezinta trendul care defineste toamna lui 2018, asa ca trebuie neaparat sa le ai in garderoba cu ajutorul unor rochii ieftine pe care sa le poti purta zi de zi. Infuzia de carouri are acum o forma retro, care aduce aminte de perioada anilor '70 cu reminiscente din anii interbelici.
Iar pentru a trece de la teorie la practica, iti propunem cateva idei de tinute stylish cu rochii ieftine in carouri pe care cu siguranta le vei adora!


Full-look in carouri

Daca esti o persoana extrem de curajoasa si usor nonconformista, cu siguranta ideea de a purta o tinuta full-look in imprimeul momentului te va incanta la maximum. Alege rochii ieftine intr-un mix autentic de carouri  pe care sa le combini cu cizme si o geanta in carouri, in asa fel incat sa creezi un outfit de efect. Il poti purta atat pe timp de zi, cat si seara, insa ai grija sa limitezi bijuteriile sau sa renunti complet la ele si incearca sa porti un machiaj discret. Joaca-te cu combinatiile de culori si fii in voga cu nuante precum marsala, negru si maro.

Alege accesorii boeme!

Daca vrei sa iti construiesti o tinuta moderna pornind de la rochii ieftine in carouri, mixeaza-le cu o bereta intr-o culoare vibranta, care sa se regaseasca in imprimeu si cu o pereche de cizme peste genunchi din catifea. De asemenea, nu te sfii sa porti un sacou oversize monocrom sau o jacheta bomber, elemente urban-chic pe care nu ai voie sa le ratezi toamna acesta. Daca vrei sa ai o tinuta mai eleganta, combina rochii ieftine in carouri cu dressuri fine, pantofi stiletto din catifea, un trenci din piele si o palarie. Nu numai ca vei arata ca o adevarata lady, dar toate aceste piese iti vor pune in valoare feminitatea. Firile excentrice pot sa adauge tinutelor elegante emblematicii cercei aurii sau manusi din piele.
Mixuri inspirate de materiale 

Pe langa piele, mai poti combina rochii ieftine in carouri cu voal delicat si blanuri impozante. Spre exemplu, alege o rochie cu o croiala dreapta si poart-o cu un blazer lung din voal sau cu o haina de blana. Daca vrei ca imprimeul sa fie elementul central al tinutei, limiteaza-te la o pereche de dressuri mate negre si o pereche de botine scurte de aceeasi culoare. In zilele mai friguroase, adauga outfit-ului si un palton clasic din stofa. Nu uita ca exista rochii ieftine cu imprimeuri extrem de indraznete, prin urmare ai putea sa adopti si un stil mai lejer daca nu incarci tinuta in partea de jos.

Inca nu ai gasit modelul de rochii ieftine pe care ti-l doresti? Inseamna ca nu ai vazut colectia nou-nouta de haine de la Mondris.ro. Profita de reducerile de sezon si innoieste-ti garderoba cu cele mai frumoase articole vestimentare create special pentru tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.