Translate

marți, 21 decembrie 2021

Micile defecte de la varste fragede se pot corecta in cadrul unor cursuri pentru adolescenti!

Orice adult stie ca dezvoltarea personala este un proces neintrerupt si ca personalitatea unei persoane, precum si credintele sau valorile sale se afla in schimbare pe tot parcursul vietii. Acestea fiind zise, exista anumite situatii sau intamplari care au loc la o varsta frageda si care pot influenta personalitatea unei persoane in mod negativ pe termen indelungat.

In plus, odata cu cresterea in varsta, schimbarea devine din ce in ce mai dificila, motiv pentru care poate fi greu sa renunti la vechile obiceiuri. Totusi, vestea buna este ca, la varsta adolescentei, creierul uman inca se afla in proces de transformare, iar personalitatea nu este inca formata. Astfel, poate fi extrem de simplu ca anumite trasaturi de caracter si chiar defecte sa fie indreptate.

Inscrierea la programul de cursuri adolescenti si copii oferit de successacademy.ro reprezinta o garantie a faptului ca tinerii vor fi ghidati pe drumul corect, care ii va ajuta sa devina cea mai buna versiune a lor si sa obtina tot ceea ce isi propun atat in viata personala, cat si in cea profesionala.


Success Academy este „o altfel de scoala”, care pune la dispozitie un program de dezvoltare personala, in care sunt incluse cursuri pentru adolescenti si copii, care pot fi urmate atat in sala, cat si in mediul online. Tinerii vor fi ghidati de o echipa de traineri care au o experienta de peste 20 de ani in domeniul educatiei si al dezvoltarii personale.

Astfel, daca simti ca ai un copil care nu are destula incredere de sine, care are dificultati in a interactiona cu cei din jur, care nu stie cum sa isi organizeze programul, nu trebuie decat sa il inscrii la cursurile oferite de Academie, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara!

Prin intermediul unei metode interactive de predare, elevii vor descoperi lucruri noi despre ei insisi, despre cei din jur, precum si despre lumea in care traiesc. De exemplu, unul dintre cele mai importante aspecte la ora actuala, pe care toti angajatorii pun accent, se refera la inteligenta interpersonala.

Desi acesta este un skill extrem de important, fara de care este imposibil sa lucrezi intr-o companie de succes, sistemul scolar traditional nu antreneaza acest tip de inteligenta. In schimb, programul de cursuri pentru adolescenti si copii propus de Success Academy utilizeaza o metoda de predare inovativa, invatarea experientiala, prin care elevii interiorizeaza notiuni fundamentale legate de acest aspect.


La incheierea programului de cursuri pentru adolescenti si copii, fiecare participant va evolua si va sti mai bine ce isi doreste de la viata si cum sa procedeze pentru a obtine tot ce isi propune. De asemenea, Academia va antrena abilitatea de a vorbi in public, ii va invata pe tineri cum sa fie responsabili, sa economiseasca bani si multe altele.

Nu in ultimul rand, trebuie mentionat faptul ca trainerii Success Academy sunt constienti de faptul ca dezvoltarea personala este un proces individual, care difera de la o persoana la alta. Din acest motiv, ei ofera feedback constant si individualizat pe toata desfasurarea programului de cursuri adolescenti si copii.

Pentru mai multe informatii, nu ezita sa accesezi platforma online Success Academy, unde te vei putea programa la o sedinta Demo, in cadrul careia vei putea cunoaste echipa si vei descoperi cum se desfasoara cursurile in cadrul Academiei.

Un comentariu:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.