Translate

sâmbătă, 7 mai 2022

Iata cum ajuta cursurile de engleza la dezvoltarea copiilor, pe diverse planuri!

Invatarea unei limbi straine de la varste fragede dezvolta gandirea logica si creativa a copiilor, iar avantajele obtinute pe termen lung sunt numeroase, acestia dobandind un accent nativ, fluenta in exprimare si o baza solida de cunostinte.

Vorbirea fluenta a limbii engleze, cea mai utilizata la nivel international, ofera copiilor o incredere mai mare in fortele proprii si nenumarate oportunitati de dezvoltare pe orice plan al vietii, de la cel personal la cel profesional. Participarea la programele de cursuri engleza, asa cum sunt cele de la Flying Colours, este deosebit de importanta, aceasta lasandu-si o amprenta puternica in evolutia copiilor, de-a lungul timpului.


Cunoscand o limba straina, copiii au acces la mai multe surse de informatie, au un orizont de cunoastere mai larg si o gandire mai bogata, ceea ce ii ajuta sa gaseasca solutii alternative in situatii dintre cele mai diverse. Copiii vor excela nu doar la scoala, ci si la viitoarele lor locuri de munca sau atunci cand interactioneaza cu persoane din alte zone geografice.

Rezultate scolare remarcabile

Modulele de cursuri de engleza ajuta copiii sa-si imbunatateasca performantele scolare. Activitatile si metodele puse in practica in cadrul acestor cursuri dezvolta atat cele 4 abilitati necesare in invatarea limbii engleze, precum vorbire, ascultare, citire, scriere, cat si vocabularul si structurile gramaticale specifice varstei.

 Cursurile destinate elevilor din clasele primare ii pregatesc pentru promovarea cu brio a examenelor de engleza Cambridge YLE (Starters, Movers sau Flyers), prin invatarea strategiilor de abordare a celor 3 probe de examen: Reading & Writing, Listening, Speaking. De asemenea, elevii din invatamantul gimnazial sunt pregatiti pentru promovarea cu succes a examenelor de engleza Cambridge KET si PET, care echivaleaza si admiterea la clasa a 9-a bilingv.

Optiuni de educatie variate prin intermediul unor cursuri de engleza

Mai mult, copiii care vorbesc fluent limba engleza au mai multe optiuni pentru educatie, avand posibilitatea de a studia la o scoala internationala sau la scoli din tari straine. De asemenea, adolescentii vor putea alege dintr-o gama mai larga de universitati de prestigiu din intreaga lume, cunoasterea limbii engleze facilitandu-le accesul in cadrul unor institutii de invatamant de notorietate. 

 Dezvoltarea pe diverse planuri ale vietii

 Invatarea limbii engleze ofera o mai buna intelegere a modului in care functioneaza, in general, si alte limbi straine. Ii ajuta pe copii sa-si imbunatateasca abilitatile sociale, sa fie mai deschisi spre comunicare, sa fie empatici, sa constientizeze si sa respecte diferentele culturale. Asimilarea unui bagaj consistent de cunostinte, prin intermediul unor cursuri de engleza, va avea un impact pozitiv asupra modului in care vor interactiona cu cei de alta nationalitate, la scoala, in vacante sau in calatoriile din afara tarii.

Deschiderea unor noi orizonturi

Cunoasterea limbii engleze va aduce lumea mai aproape de copilul tau. Engleza este limba cea mai uzitata in sfera internetului, astfel incat cunoasterea ei deschide porti catre toate informatiile publicate si catre orice zona geografica de pe glob. Divertismentul, educatia si forumurile de discutii sunt in general dezvoltate in limba engleza, iar stapanirea acestui instrument de comunicare ii va ajuta pe copii sa isi sporeasca competenta pe Internet.

Programele de cursuri engleza se adreseaza tuturor copiilor, incepand chiar cu varsta de 4 ani. La aceste cursuri nu vor invata doar o limba straina, ci vor prinde curaj sa gandeasca creativ si sa isi exprime personalitatea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.