Translate

duminică, 19 iunie 2022

Gala Spring SuperBlog 2022 a reunit comunitatea pe litoral

Despre SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri.

Competiţia numără 24 de ediţii, desfășurându-se anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvară și una toamna. S-au înregistrat în total circa 3100 de participanți, peste 500 de probe, susținute de peste 150 de sponsori, și peste 41.500 de articole scrise, acordându-se premii substanțiale în bani, produse, vouchere și servicii. Pe măsură ce se întrec în condei pe diverse teme, bloggerii învață aspecte legate de content marketing & SEO, câștigă premii, clădesc parteneriate și prietenii. www.super-blog.eu 

La finalul celei de-a 24-a ediții a competiției SuperBlog, comunitatea s-a reunit în week-end-ul 10-12 iunie a.c., la Hotel Opal din Cap Aurora. Participanții (bloggeri, sponsori, parteneri) au aplaudat finaliștii și câștigătorii și s-au (re)descoperit și în mediul offline, nu doar din cuvintele așternute pe bloguri. După 15 probe cu cerințe dificile, termene limită stricte și un carusel de emoții la fiecare notă, au venit emoțiile Galei - prilej de bucurie, socializare și noi prietenii. Câștigătoarea trofeului Spring SuperBlog 2022 este Oana Lambrache, după trei participări. 


Mobilizați de sloganul “Restartează creativitatea!”, 60 de bloggeri din toată țara și din diaspora s-au înscris în competiție, dintre care 55 au participat la cel puțin o probă, iar 23 au dat curs tuturor celor 15 probe de blogging propuse de sponsorii competiției, pe teme inspirate de domeniul de activitate. În perioada 1 martie - 15 aprilie 2022, s-au înregistrat 506 articole, pe subiecte precum îmbrăcăminte și accesorii fashion, cosmetice, articole de igienă feminină, termometre, alimente fără gluten, până la credite, aplicații de business, meditații online, biblioteca de audiobooks și ebooks, materiale de construcții, mobilier și produse pentru casă și grădină, piscine sau oferte hoteliere. La fiecare probă, bloggerii și-au demonstrat atât potențialul creativ, cât și aptitudinile artistice (foto-video) sau abilitățile SEO la cerințe tehnice, respectând termene stricte. Apoi, juriile au evaluat și departajat articolele pentru a desemna câștigătorii premiilor alocate. La probele la care aleg să participe, superbloggerii pot câștiga premii în bani, produse, vouchere sau servicii, iar la finalul competiției se acordă premii cash primilor zece clasați în clasamentul general, precum și premii-surpriză celor care au bifat toate provocările. În ediția aceasta, s-au acordat circa 150 de premii (în bani și în produse sau servicii), în valoare totală de peste 30.000 de lei.

Competiția - cu reputația unui maraton dificil, care creează dependență - le-a oferit concurenților adrenalină din belșug, oportunitatea de a învăța din fiecare provocare (și mai ales din cele care îi determină să iasă din zona de confort), de a primi feedback, de a se face cunoscuți și a câștiga noi cititori, de a crea parteneriate și a se pregăti pentru viitoare colaborări.

Tot în primăvara 2022 s-au lansat și Webinariile SuperBlog – în care concurenții și partenerii oferă voluntar celorlalți membri ai comunității din cunoștințele și experiența lor și fiecare poate fi, pe rând, mentor sau cursant pe temele care îl pasionează. Astfel, învață împreună despre tehnici de scriere creativă, content marketing, SEO, plug-in-uri, diverse programe și aplicații de editare foto-video, web design și aspecte tehnice legate de blogging.

Pe podiumul competiției se clasează Ramona Badea, pe locul al treilea cu blogul ramonaspune.wordpress.com, Ana Maria Haller pe locul secund, cu blogurile ladyinblack.ro și respectiv dusacucartea.ro, iar Oana Lambrache, autoarea blogului oanalambrache.ro, a câștigat trofeul Spring SuperBlog 2022 și premiul cash de 1500 lei, alături de alte recompense oferite de sponsorii competiției. Clasamentul final și alte informații sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu.

“Am decis să particip la SuperBlog în 2021, pentru că îmi doream să aflu dacă ceea ce scriu are valoare, dacă scriu bine. Îmi doream un feedback din care să pot învăța. Și asta am primit participând la SuperBlog. În primăvara lui 2021 am participat pentru prima dată și m-am clasat pe locul al 15-lea, apoi în toamnă pe locul al 4-lea, la un pas de podium. Obiectivul meu a fost mereu de a urcă un loc în clasament, de a învăța lucruri noi, de a descoperi povești și oameni. De data aceasta, Spring SuperBlog 2022 mi-a adus primul loc și mă simt de parcă m-am întors la școală și voi primi diplomă și coroniță la final de an! Chiar simt că SuperBlog este precum o școală care te învață să scrii mai bine, mai organizat, mai frumos și unde îți găsești prieteni și colegi printre bloggeri talentați!”, a declarat câștigătoarea Oana Lambrache.

Lansat în 2008, SuperBlog este cel mai longeviv proiect dedicat bloggerilor din România și are scopul de a susține și premia creativitatea în blogosferă și, totodată, de a crea oportunități de colaborare între mediul de afaceri și creatorii de conținut. De-a lungul celor 14 ani, competiția a atras circa 3100 de participanți, s-au scris peste 41.000 de articole scrise în peste 500 de probe, susținute de peste 150 de sponsori, și s-au acordat mii de premii substanțiale, în bani, produse și servicii. Astfel, concurenții își testează și perfecționează abilitățile de comunicatori online, își antrenează creativitatea și disciplină, pregătindu-se astfel pentru viitoarele colaborări, iar brandurile se promovează într-un context inedit, descoperă noi influenceri și potențiali colaboratori, susțin dezvoltarea și profesionalizarea blogosferei.

Ediția Spring SuperBlog 2022 a fost susținută de companiile Allurene, Biano, Centrul Educational Unirea, Claret Credit, DoctorBusiness.ro, Elcora Piscine, Farmec, Femi.Eko, Geratherm, Hotel Opal, Next Step Investments prin brandul Orgran, SECOND-HAND.ro, SpringFarma, Vindem-Ieftin.ro, VOXA.

"De ce Gala SuperBlog la OPAL? Pentru că blogging-ul este o cale de comunicare personală cu potențialii clienți, pe diferite zone de interese. Și noi, la OPAL, știm asta. Bineînțeles că acest trend vine și cu o mare responsabilitate, de aceea încurajăm eforturile organizatorilor în direcția recunoașterii și promovării profesionalismului în blogging.

Noi, echipa OPAL, în calitate de gazde, facem ceea ce trebuie să facem că profesioniști în industria ospitalității: muncim pentru a putea obține cele mai bune rezultate în afacere, pentru că asta înseamnă achitarea creditelor, angajarea a peste 100 de oameni pe care îi pregătim și îi învățăm să “prindă microbul hotelăriei”, plata taxelor și, poate și mai important, investim. Investițiile desfășurate și în perioada de extrasezon 2021-2022 au fost majore, că și în ceilalți ani: renovarea completă a Restaurantului "OPAL", cu o capacitate de peste 450 locuri, la un nivel de 4****, modernizarea recepției și a spațiilor publice, investiții în centrale termice, dar și în spațiile de birouri dedicate personalului. Ne dorim un sezon bun, pentru a putea continua Programul de Investiții cu refacerea fațadei hotelului, apoi dezvoltarea unei zone de piscine și agrement. În beneficiul clienților noștri și al destinației turistice. Keep you tuned!" - Anca Nedea, general manager Hotel Opal

“Farmec susține conținutul de calitate. De aceea, alege an de an să se implice în competiția SuperBlog, premiind cele mai bune și inspirate texte. Ne bucurăm că și la această ediție au participat atât de mulți bloggeri, care ne-au lăsat povești fascinante, cultivate din generație în generație. Îi felicităm pe toți participanții, dar și pe organizatori, pentru toate eforturile de a ține această industrie unită.” - Liliana Popa, PR Manager Farmec

“Mulțumim pentru încă o ediție și o Gală de excepție marca SuperBlog! Am participat cu drag și în acest an pentru că ne bucură să facem parte din această comunitate de oameni faini, creativi și plini de entuziasm, care au devenit vestitorii noștri, iar pentru asta nu putem decât să îi susținem și să îi provocăm cu probe din ce in ce mai interesante în continuare. Felicităm câștigătorii și organizatorii, așteptăm cu emoții și următoarea ediție!” - Cosmin Răileanu, CEO & Founder Casa de Comenzi Vindem-Ieftin.ro

“O adevărată plăcere să descoperim atât de mulți creatori de conținut talentați, care ne-au pus în valoare atât de creativ produsele! Le mulțumim frumos și felicităm din inimă câștigătorii! Ne-am făcut noi BFFs pe care abia așteptăm să îi revedem în ediția următoare. Pe ei și pe alții noi, bineînțeles!” - Gina Bordaș, CEO Allurene

,,Ne bucurăm de fiecare dată când citim poveștile superbloggerilor și vreau să vă mulțumesc pentru că, în aceste timpuri grele, ați găsit timp și inspirație pentru provocarea noastră. SpringFarma a devenit mai bun și datorită vouă, celor care iubiți și folosiți produsele pe care noi le oferim pe site. Vă dorim o vară plină de frumoase realizări și să ne revedem cu bine!” - Ioana Liviana Badea, Brand Manager Spring, Farmacia La Preț Mic

"Noi încercăm să aducem marea în casa fiecăruia într-un mod cât mai plăcut. Mulțumim tuturor bloggerilor. Deși proba noastră a fost mai dificilă, având caracteristici tehnice, ați reușit să le expuneți pe înțelesul tuturor. A fost foarte dificil să facem departajarea, au fost articole foarte bune. Vă mulțumesc pentru implicare și aștept să ne vedem și la următoarele ediții!" - Răzvan Pavel, SEO consultant & Online Marketer ElcoraPiscine.ro

Parteneri media: Catchy, Chic-Elite, Cinemap, Comunicatedepresa.ro, Comunicatedepresa.net, Connect, Fashion8, H2RO – Genuine Communication Agency, IXPR, Loopaa, MTH Digital, Powwow, PRwave, Sag Media Communications, Social Media In Culise, TVR2, Voiqu.com, Zile si Nopti.

Bloguri partenere: blogulcumancare.ro, calatoriaperfecta.ro, casuta-anastasiilor.com, catalinapopa.com, cristinalincu.ro, danielbotea.ro, dealedianei.ro, extravita.ro, galagieincap.com, inimadincuvinte.com, manuelcheta.podbean.com, monasimon.ro, nimicurifantezii.blogspot.com, opisicaneagra.ro, presainblugi.com, storyspelling.ro, tssecrets.com. Organizator: SwissPlan.biz


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.