Translate

duminică, 24 iunie 2012

Cristian Lay


Poate sunt eu mai în urmă cu ce se întâmplă on-line, cu ce se poarta sau cu ce se vinde, ceea ce nu ar fi de mirare că şi ştirile le descopăr la vreo două săptămâni după ce se produc diversele evenimente, dar eu de-abia acum am dat peste produsele Cristian Lay pe site-urile http://cristian-lay.ro si http://cristianlay-office.ro . Dacă aţi auzit deja de ele, e vorba despre bijuterii, ceasuri şi cosmetice, vă rog scuzaţi-mi entuziasmul. Eu de-abia acum răsfoiesc catalogul şi stau cu gura căscată, mai ales la bijuterii.
Site-ul e de-al nostru, făcut pentru Românica, deci se poate comanda on-line. Nu prea am înţeles eu cum vin produsele, cică direct din Spania, dar sunt preluate de curierat direct de la aeroport. Mai complicat aşa dacă ai ceva de reclamat, transportul e însă atractiv ca preţ, 9,3 lei dacă e o comandă sub 250 lei, peste suma asta vine gratuit.
Bijuteriile sunt pe colecţii, destul de rezonabile ca preţ, ţinând cont că unele sunt absolut deosebite ca design, placate cu argint, cu aur de 24 K, din argint sterling, găseşti la 30 de lei dar şi la peste 100 de lei. Totuşi sunt comparabile cu piaţa noastră.
Ceasurile sunt în nenumărate modele, vesele de vară, colorate sau elegante, placate cu aur, de pe la 80 de lei, cele mai multe sunt 150-400 lei, dar ajung şi la 600 lei. Se oferă şi ceva instrumente de scris mai elegante apoi urmează cosmeticele.
La cosmetice totul sună foarte sofisticat iar preţurile sunt pe măsură, eu nu prea am văzut mare lucru sub 50 de lei...majoritatea sunt la 80-100 lei, jale mare ! Pe la produsele de machiaj, cu chiu cu vai mai vezi rujuri sau lacuri de unghii la 30 de lei...
 Ei, asta-i, mi-am clătit ochii pe ziua de azi, poate într-o altă viaţă !

P.S. Ii intereseaza reprezentantii, deci cine are piata, adica intrare prin locuri unde se castiga bine, se poate incumeta.

14 comentarii:

  1. Eu iti recomand oja Astor la 16 ron, caci ii stiu si calitatea...Nu as da o gramada de bani pe produse pe care nu le cunosc...

    sti de concursul de pe blogul meu? nu mai stiu daca ti-am spus si mai urmeaza unul curand...
    http://anfreutza.wordpress.com/2012/06/20/concurs/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu cumperi nu vei afla calitate lor, e ca atunci cand mergi sa iti cumperi orice produs alimentar, nu sti ce gust are pana nu il incerci! Cat despre cosmetice, poate ce imi face mie bine, tie nu iti face bine, deci iara ajungem la idea ca trebuie incercat.
      Ca si ditribuitor al acestor produse , pe care le-am incercat , de la bijuterii pana la cosmetice, si chiar haine(pt ca CL are si o gama de haine si incaltaminte care nu a aparut inca in Romania)si pe care clientela mea le apreciaza, pot sa iti spun ca merita sa incerci!!!!

      Ștergere
  2. Ok, e adevarat ca sunt preturi mai mari ca la alte produse de gen, la prima vedere se adreseaza unui alt segment, nu?
    Am rasfoit si eu catalogul, mi-au placut multe bijuterii si , pana la urma, dat fiind ca e ceva nou, m-am gandit ca ar fi interesant sa testez aceste produse.
    O crema de zi, un exfoliant...sunt produse pe care testandu-le, iti dai seama imediat de calitate.
    Deci..voi reveni cu detalii.
    Si, desigur, este interesanta si ideea de business.
    Mult succes in tot ce faceti si multa incredere!
    Si, mai ales...o saptamana racoroasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc de urari...ah, macar de-ar fi ceva racoros in saptamana asta ca dam totii banii pe inghetata!

      Ștergere
  3. bijuteriile sunt foarte dragute si merita banii, dar la cosmetice nu m-as avanta pana nu aflu pe "surse" ce calitate au...n-am gasit inca pe cineva sa fi cumparat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna seara

    Multumesc mult de articol...Sunt administratorul siteului www.cristian-lay.ro , coordonator al firmei Cristian Lay. Produsele sunt foarte k, eu am intrat in aceasta afacere (sistem MLM ca multe altele pe piata, vanzarea produselor facandu-se prin reprezentanti persoane fizice) documentandu-ma de la diverse doamne, in general cele care au fost prin Spania si cunosc brandul Cristian Lay (este un brand Cristian Lay in Spania, fiind si de 31 ani pe piata, avand cea mai mare fabrica de bijuterii din Europa, propria casa de moda).
    Produsele nu sunt atat de cunoscute deoarece abia suntem in procesul de dezvoltare al unei retele de reprezentanti, sunt la ora actuala aproximativ 2000 reprezentanti, cere un timp promovarea unor produse (apropo fiecare reprezentant care comanda beneficiaza de discount 15% la ceasuri si pixuri, 25% la bijuterii, cosmetice, parfumuri - nu exista target, nu sunt obligatorii comenzi lunare etc.

    Inchei aici multumindu-va inca o data pentru articol.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. chiar imi plac produsele, altfel n-as fi scris despre site...prin Ploiesti n-am auzit de vreun reprezentant, dar nici nu-i usor sa vinzi ceva peste medie ca pret in orasul asta, lumea e destul de stransa la buzunar, mai reticenta.

      Ștergere
  5. Cind am alat de Cristian Lay si eu am ramas cu gura cascata dind am rasfoit catalogul mare.Eu fiind un oportunist din nastere imediat am comandat un produs si m-am inscris . Eu fiind un veteran al MLM-urilor (amway ,oriflame ,calivita ) pot sa spun cu siguranta ,frate Asta este!2000 de produse de calitate la preturi destul de rezonabile.Cred ca asta spune multe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt leader Cristian Lay. Pana acum este singurul business pe care am reusit sa-l prind in faza de inceput in Romania. Va astept in echipa mea pentru a va ajuta sa va construiti o retea de succes. Nu mai pierdeti nicio zi ! http://cristianlay-romania.eu

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi foarte mult produsele din catalog... tocmai ce am dat peste el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, iti iau ochii, sunt putin mai altfel decat ce vedem de obicei...

      Ștergere
  8. De reclamat se poate reclama, bijuteriile au garantie 6 luni de zile, ceasurile 3 ani, exista o reprezentanta Cristian Lay in Romania.

    In plus orice produs se poate trimite la firma ca la orice cumparatura facuta online in termen de 10 zile fara nici un motiv.

    Boiasu Ionut, coordinator Cristian Lay
    www.cristian-lay.ro
    Tel: 0721794145, 0762680748, 0755861864

    RăspundețiȘtergere
  9. Pentru cunoscatori , celebrele produse cosmetice Cristian Lay , sunt acum disponibile la Perla Alpha Coral.
    Noua fuziune dintre Cristian Lay si Perla Alpha Coral , cucereste Romania !
    http://www.perlaalphacoral.com/catalog.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Pentru inscrieri de reprezentanti pentru distribuirea de produse Cristian Lay (vechea firma s-a inschis) va asteptam pe site http://www.perla-alpha-coral.ro

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.