Translate

luni, 18 iunie 2012

Prima Cutie Verde


Am primit astazi prima Cutie Verde, cutiuţa cu surprize organice pentru care am “făcut rezervare” din timp, pe mail, încă din luna mai. Initiatorii acestui proiect sunt cei de la http://organicinromania.blogspot.ro/ Livrarea a fost promptă, cutiile au plecat de vineri, prin poştă în cazul meu deoarece aşa am optat şi chiar nu mă aşteptam să vină atât de repede.
Bineînţeles că am ajuns acasă turbată de căldură dar asta nu m-a împiedicat să mă reped asupra pacheţelului atât eram de curioasă. Iată ce am găsit înăuntru şi ţin să spun că fiecare produs îmi este de folos.



-Suc organic Hollinger, de lămâie bio, carbogazos, la doză de 250 ml, produs în Austria. Produsul este obţinut din agricultură ecologică şi a intrat imediat pe mâna lui fiu-meu, am salvat o gură şi pentru mine !Este fix ca si sucul de lamaie, acrisor bine, copilul meu l-a dat pe gat instantaneu ca ii place limonada.
-Baton din ovăz cu merişor Ma Baker, supradimensionat că este la 90 de grame...din ăsta am apucat fix o înghiţitură dar am putut să-mi dau seama că este moale şi plăcut, nu-ţi năclăieşti măselele în compoziţie cum se întâmplă cu altele. Provine din Anglia.
-Un pliculeţ de 7 grame de Fitness Coffee 100% naturală produsă în Italia. Am preparat-o si vreau sa spun ca are o aroma de ierburi si condimente deosebita, i-am pus un pic de lapte si a mers foarte bine!
-Un pliculeţ de ceai Sonnentor numit Love Spice Tea din surse pure organic cum scrie pe el, ăsta îl păstrez pentru servici că are o aromă de cuişoare teribilă, poate îi îndeamnă la iubire şi pe ceilalţi din jur.
-O mostră de 118 ml de detergent organic de vase Earth Friendly Products cu ulei de cocos şi parfumat cu ulei esenţial de pere, miroase de n-ai crede că e detergent...am mai avut de la ei şi cu grapefruit şi este extrem de eficient fără să-ţi afecteze pielea de pe mâini.
-O mostră de cremă de corp protectoare împotriva soarelui de la SoapMill, cutie de 20 ml, 100% naturală, cu 20% ingrediente certificate organic.
- O mostră de 1,5 ml de cremă pentru copii Weleda, cu gălbenele.
-O borsetă transparentă de la Cattier
-O mostră de 75 ml de şampon Cattier, pentru orice tip de păr, cu iaurt, pentru uz frecvent, 99% ingrediente naturale şi 27 % ingrediente din agricultură bio, certificate ca atare.
- O mostră de 75 ml de gel de duş tonifiant Cattier cu lavandă şi rozmarin cu 15,2% ingrediente certificate organic.
-Două mostre a câte 10 ml de gel Multi-Gyn destinat îngrijirii zonei intime, produs de BioClin.
Am făcut efortul de a scrie certificările produselor ca să vedeţi cât de corecte sunt referinţele de pe etichete. Asta pentru că am explicat şi eu într-un post ce diferenţă există între natural şi organic sau bio. Aici se vede corectitudinea producătorilor...în cât de exact este menţionată provenienţa ingredientelor.
Ce să zic ?!
Am fost mulţumită de conţinutul cutiei şi abia aştept să le încerc pe toate. Pentru preţul plătit de 49 lei, am la dispoziţie destul de multe produse şi destul de diferite. Plus că al meu copil s-a delectat toată după-amiaza pronunţând cuvântul « organic », cred că i s-a părut interesant cum sună. E si asta un soi de educatie!
Din câte am inţeles, pentru următoarea cutie, cea de iulie, se va putea face comandă tot prin mail la cutia@cutiaverde.ro . Amanunte gasiti la http://organicinromania.blogspot.ro/2012/06/cutia-verde-editia-de-iulie.html . Pentru mine e genul de box mai potrivit decat altele care au numai produse de ingrijire, deci voi mai cumpara...sunt curioasa cat rezista conceptul pe piata!

3 comentarii:

  1. interesant..numai auzisem de ei..pare destul de bogdan coletul pt 49 lei..
    cremele de la weleda sunt super bune

    RăspundețiȘtergere
  2. luna asta se comanda tot pe mail, am modificat si eu in post si par interesante produsele

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.