Translate

marți, 16 septembrie 2014

Amintiri, amintiri pe o husa Photofancy

Intr-una din zilele trecute m-am distrat pe cinste! Prelucrand o poza... Nu sunt vreun profesionist intr-ale fotografiei, dar distractia s-a datorat celor de la www.photofancy.ro , un site al firmei Photofancy Romania, cu sediul in Timisoara si "nava-mama" in Germania.
Ce servicii ofera firma? Pai, este simplu! Ai pe site un program de editare foto plus efecte speciale si o lista de produse ce pot fi personalizate: cani, tricouri, huse de telefon, genti, calendare, ochelari, sticle. Alegi obiectul pe care il doresti, incarci propria fotografie, te juci cu efectele de tot felul, apoi faci comanda. Totul decurge foarte usor, mai greu este sa te hotarasti cum modifici fotografia deoarece ai la dispozitie o groaza de optiuni si toate sunt atractive.

Asadar mi-am pierdut vremea vreo ora, incercand toate efectele pe o fotografie cu fiu-meu si minunandu-ma de ceea ce obtineam. Extrem de haios! Am facut asta deoarece am vrut sa personalizez o carcasa de protectie pentru un smartphone. Nu mi-am inchipuit ca rezultatul final va fi atat de fidel imaginii alese. Din momentul in care am primit comanda si am vazut carcasa imprimata, am realizat ce potential au serviciile oferite de site. Practic devine extrem de usor sa faci un cadou cu adevarat special unei persoane dragi. Orice imagine ai alege, ai garantia ca ea se va regasi exact pe obiectul ales. Programul de editare foto este gratuit, se lucreaza pe site, nu e vorba de descarcat in calculator. Eu n-am stiut cat de complet este programul si m-am obosit sa editez intai fotografia scotandu-i din culori.
Sa vedem procesul de "conceptie" care imi apartine, urmariti pasii de mai jos:

Avem una bucata poza cu pustiul meu la un miting aviatic...
Intru pe site si selectez din stanga husele personalizate pentru telefon...
Acestea sunt modelele compatibile, eu aleg LG G2 si dau click pe el...
Dati click pe butonul portocaliu din dreapta "Creeaza acum"
Pe butonul albastru incarca fotografia ta
Vi se deschide o fereastra de editare
In aceasta fereastra va recomand sa apasati pe rand toate optiunile din stanga si sa vedeti ce fac. Aveti multe si interesante, incercati-le pana gasiti ceea ce doriti. Eu m-am orientat, ghici?, nu era greu, catre vintage. Mno, chiar si vintage-ul are o suita de variante si iar ma impotmolisem in propria-mi nehotarare. Cel mai mult mi-a placut acela in care se vede ca o hartie ce a fost indoita in patru. Pana la urma am ales un efect de fotografie ingalbenita si rupta pe margini.

Iata foto modificata si carcasa, in realitate nuantele sunt mult mai apropiate
Scuzati dungile! Dupa ce aplicati efectul vi se deschide alta fereastra...
In aceasta fereastra finala, care este o previzualizare, puteti vedea cum va arata poza imprimata. Vi se permite in continuare, cu butoanele de deasupra, sa reveniti si sa faceti modificari. In faza asta eu am descoperit ca se poate pune si un text, alegand pentru litere ce stil se doreste dintr-o lista (la mine scrie "my dream is to fly"). In dreapta jos aveti calculat costul, in cazul meu a fost 48,90 lei plus transportul care este de 20 lei prin curier. Pretul minim este de 42,80 lei.

Dupa cum observati carcasa de smartphone oferita pentru personalizare este clasica, dura, dintr-un plastic de inalta calitate, prevazut cu deschideri pentru camera si orificiile de conectare, rezistenta la zgarieturi si usor de curatat. Imaginea este imprimata pe spatele acesteia. Exista in variantele de culoare alb si negru. Se poate opta si pentru o husa-flip din imitatie de piele, imprimata pe fata, cu inchidere magnetica si buzunare interioare.
In ceea ce priveste expedierea comenzii aceasta s-a facut rapid si ireprosabil. De altfel Photofancy are sigla "magazin de incredere". Plata produsului se poate face in avans sau la livrare.
Ce sa va mai spun? Despre surpriza alor mei cand au desfacut cutia? In primele secunde nici n-au inteles cum a ajuns poza cu pustiul pe carcasa...Si mai era si prelucrata artistic de subsemnata. Mi-a facut o reala placere sa ma dau mare...hi, hi! Avantajul este ca al meu sot (deoarece la LG-ul lui a ajuns husa), va avea o fotografie cu baiatul nostru, in permanenta, asupra lui. Pentru un parinte este extrem de placut sa-si vada copilul in orice moment, chiar si atunci cand butoneaza un simplu telefon.
Acum, ca m-am convins de usurinta de a realiza o comanda pe site, cred ca imi voi incerca indemanarea cu o husa si pentru telefonul meu. Sau poate un tricou. De data in stil mai romantic, ca am ce alege.

6 comentarii:

  1. Foarte faina carcasa personalizata, imi place atat poza cat si mesajul atasat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce idee interesanta! Un cadou original pentru oricine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un magazin online dezastruos care se promoveaza prin reclama falsa, ca si articolul de pe blogul asta. Foloseste produse do foarte proasta calitate (cele mai ieftine chinezarii) la preturi de Germania. Am comandat la ei un termos personalizat care mirosea groaznic, curgea, picura lichidul iar poza in nicun caz nu era ca prezentarea de pe site. Daca vreti sa faceti un cadou frumos, evitati magazinul acesta pentru ca din o intentie buna o sa iasa o chinezarie ieftina (dar scumpa de altfel) si kitchoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am avut o experienta pozitiva, produsul primit de mine a fost bun, iar imaginea imprimata a fost exact ca cea prelucrata pe site. Cred ca se vede destul de bine din fotografii. Daca n-as fi avut produsul in mana, n-as fi facut pozele si ar fi fost o reclama doar din auzite, nu? Ti-am publicat comentariul pentru ca mi se pare util ca fiecare sa-si descrie experienta daca aceasta este reala, dar te rog sa te identifici atunci cand scrii, altminteri oricine are dreptul sa puna sub semnul intrebarii unele afirmatii. Poti reclama calitatea produselor si la ei pe site sau pe pagina de fb. Ai acolo o garantie de satisfactie, caz in care iti pot fi returnati banii daca produsul nu corespunde, ai si un mail de contact pentru suport, iar la returnarea produsului cu defecte tu nu suporti costul de transport. In fond magazinul are unele certificari, nu e chiar apa de ploaie asta.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.