Translate

luni, 1 august 2016

Urzeala Tronurilor - vesti caldute spre rece

In asteptarea noii serii din Urzeala Tronurilor, care va fi transmisa de-abia la anu', doar nu va imaginati ca ies episoade pe banda, avem vesti nu tocmai fericite de la producatori. Bineinteles ca pe cei care nu au urmarit serialul nu-i intereseaza cu nimic vestile, indiferent cat de bune sau de proaste ar fi ele.
Dupa ce ca debutul sezonului al saptelea ar fi trebuit sa fie programat in primavara viitoare, HBO vine cu un anunt si mai jalnic: producatorii s-au gandit ca povestea trebuie bine pritocita, asa ca vor incepe filmarile mai tarziu, amanand deschiderea sezonului pana in vara! AAAAAA...Asta a fost un racnet de furie.
Si tocmai cand mi se raspandeau paclele de furie din creier si imi recapatam vederea, imi cad ochii pe urmatoarea stire: sezonul va fi mai scurt si nu va avea decat sapte episoade. Ei, aici am facut o mica sincopa, gandindu-ma cum voi intra eu in sevraj dupa sapte episoade, in loc de doza obisnuita de zece.
Stati, ca dupa ce am derulat stirea, am vazut si explicatia. In film a venit...iarna, chiar una grea de tot, dar nu si in viata reala. In locatiile in care se filmeaza nu este inca sezonul rece, asa ca productia trebuie intarziata din lipsa fundalului necesar. Are oarecare logica. Sezonul va fi filmat in Irlanda de Nord in mare parte, dar si in Spania sau Islanda.


Ei, in felul acesta producatorii serialului se sincronizeaza cu autorul George R.R.Martin care se straduieste sa isi lanseze cel de-al saselea volum tot prin vara. Intre timp, domnul autor, desi trage de carte de nu stiu cat timp, are totusi ragaz sa se ocupe si de alte chestii, cum ar fi editarea unei colectii de nuvele care a fost deja prezentata publicului.
In asteptarea in chinuri a continuarii, fanii se pot delecta cu obiecte inspirate de personajele si actiunea filmului, gradina e mare si toti i-au sarit gardul in cautarea unor castiguri de pe urma talentului lui George R.R.Martin.




5 comentarii:

  1. Deși n-am văzut niciun episod din Urzeala trenurilor, înțeleg prin ce treci. Am și eu filmele mele la care aștept continuarea și ma exasperează așteptarea, ba mai mult, nu ma mai uit imediat cum apare cate un episod, le las sa se strângă mai multe ca sa pot face "maraton".
    Așteptare ușoară, zic!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am rabdare pt foiletoanele astea care se intind pe ani :) adica ieri am vazut Yogy Bear, si dupa prima ora deja ma foiam pe scaun. :))
    Inteleg ca in Urzeala e intriga si suspans,dar nu sunt pe aceeasi lungime de unda cu fenomenul asta :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie sa-l iei cu usurelul, a fost transmis cate un episod nou pe saptamana si in ritmul asta ai timp sa-l asimilezi.

      Ștergere
  3. Uite, d'aia nu pot eu să sufăr serialele! Nu pot și pace! ☺

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite de asta m-am lasat eu de uitat la serialul asta. Mi se lungesc urechile pana apar episoade noi.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.