Translate

miercuri, 7 septembrie 2016

Interpretarile pasionale din The Voice si X Factor

Ei, acum ma veti acuza ca am o predilectie suspecta pentru concurentii de parte masculina. Trebuie sa recunosc ca vocile si melodiile alese de barbati mi se par mai puternice si mai expresive, parca fetele aleg sa fie prea sentimentale pentru gustul meu.
In orice caz, in selectia de mai jos am strecurat si o doamna de culoare, nu prea tinerica, dar teribil de convingatoare.
Unii concurenti au avantajul ca, desi sunt emotionati ca toti ceilalti, traiesc atat de profund experienta incat micile scapari de tehnica vocala trec neobservate. Ei fac show, publicul intra in joc si atmosfera suplineste balbaielile inerente.

4 comentarii:

  1. Dar văd că eşti chiar pasionată de domeniu! Te uiţi şi la varianta autohtonă?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuuu, m-am uitat intr-o seara la ai nostri si m-am enervat cumplit, mai mult din cauza circului facut de juriu. Nu cred ca am vazut oameni mai lipsiti de simtul masurii si cu minte de gradinita ca juriile noastre, indiferent despre ce competitie vorbim.

      Ștergere
  2. Da apeciez aceste emisiuni ;multe reale talente ies la iveala .Pacat ca unele dintre ele nu mai au succes dupa .dar unii dintre ei chiar merita concerte cu sali pline .Naty Mihaela GreenEyes

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, la unii ma mir ca nu s-au lansat inca, dar si la ei industria muzicala functioneaza tot pe principiul "sustinerii" si "spatelui", degeaba ai voce daca nu ai conexiunile necesare.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.