Translate

sâmbătă, 1 octombrie 2016

Despre tricouri si imaginatie

Nu mai port tricouri de ceva ani. Mai precis din momentul in care am decis ca tinutele sport nu ma reprezinta sub nici o forma. Dar a fost o vreme cand tanjeam dupa tricourile acelea cu desene frumoase care, pe vremea tineretii mele, nu se gaseau neam, decat daca aducea cineva de prin cele strainataturi, adica asa-zisii bisnitari. Cu chiu, cu vai, faceam rost de tricourile cu imprimeuri cauciucate, ultimul strigat in moda prin adolescenta mea. Ce vremuri! Cine si-ar fi imaginat ca va veni si ziua in care magazinele vor geme de toate soiurile de tricouri, iar eu voi zice "pas"...
Bineinteles ca tin vreo doua tricouri prin sifonier pentru ocaziile in care merg pe teren, dar acelea sunt fara pretentii. In schimb, ma distrez cumparandu-i pustiului chestii haioase. Pentru baieti sunt o groaza de modele smechere, iar in sezonul de reduceri prind ocazia sa-i reinnoiesc stocul.
N-am avut insa niciodata destul curaj sa-mi cumpar un tricou cu mesaj sau cu vreun model care sa iasa prea tare in evidenta. Mi se pare totusi ca cei care poarta astfel de tricouri sunt oameni cu personalitate.
Dar ati purta un tricou prin care sa va declarati dragostea pentru animalutul vostru? Ei, aici ar fi ceva de spus...Cei de pe site-ul sunfrog.com stiu insa unde este sufletul stapanilor de animale.
Dar cea mai tare idee am gasit-o pe un site numit teespring.com unde poti crea propriile modele si le poti vinde. Procesul de creatie se desfasoara prin intermediul platformei de pe site. Interesul din spatele acestui proiect este acela de a aduce pe piata idei grozave pe care oamenii le pot valorifica. Conform declaratiilor de pe site, mii de clienti si-au rotunjit veniturile, vanzand in acest mod, iar cateva sute au scos intr-un an sume din vanzari cu 6 zero-uri !
Si pentru ca suntem la capitolul "animale", iata cateva modele:

Si sa incheiem cu productiile autohtone. Pe Elena Cosmina Georgescu o gasiti pe Facebook, la ECG-Lucru bun. Are un talent mare in a desena pe tricouri si am vazut ca ii plac modelele cu animale. Asa ca...


8 comentarii:

  1. Big like! Cu un sacou peste, pantaloni drepti,gata tinuta office :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Eu mi-am făcut un tricou cu blogul meu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Recunosc ca mie imi place sa port tricouri. Dar e adevarat, nu din cele cu mesaje. Mai mult simple, in culori care imi plac. Cand sunt simple, pot adauga ce accesorii vreau - ma gandesc evident la asortarea culorilor.
    Interesanta prezentare. Mi-au placut si mie cele ale Elenei.
    O duminica excelenta si un octombrie plin de realizari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Linkul de facebook nu merge, dar cred că e vorba de ea , nu? Nu știam că se poate desena așa și pe tricouri :)
    Eu am renunțat la tricourile cu imprimeuri; când eram mai tânăr și voiam nu aveam de unde să iau. Acum se găsesc, dar nu mă mai încântă. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am corectat link-ul, doamna si-a schimbat numele paginii si de aceea nu mergea. Pe tricouri poti sa desenezi orice daca ai mana, exista in magazinele de handmade culori speciale pentru textile. In adolescenta eu am folosit marker permanent obisnuit si nu a iesit la spalat, doar s-a decolorat putin in timp.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.