Translate

marți, 18 octombrie 2016

Volaneeee...volane

Daca va intrebati ce se va purta in primavara 2017, asta in ciuda faptului ca nici n-a inceput iarna 2016, dar asa e in tenis, aflati ca un trend vintage va face ravagii. Sau cel putin asa prezic designerii care pregatesc colectiile de anul viitor. Chestia asta pica exact cand hotarasem ca vreau sa ma debarasez de fustele mele cu volane pe care le am din sezonul precedent in care s-au purtat volanele, nu mai tin minte exact in ce an.
O bluza feminina cu volanase pe piept nu se va demoda insa niciodata. Ati ghicit, este vorba despre...volane. Numai ca designerii propun de aceasta data volane peste tot, inclusiv pe pantaloni. Ei, chestia asta nu prea am vazut-o, nici pe vremea tineretii mele nu s-a aventurat cineva sa puna volanase pe poalele pantalonilor. La pijama, da. Am pantaloni de pijama cu volanas, dar se pare ca nu mai exista restrictii in privinta pieselor de imbracaminte, volane pe toata linia.
Imaginile de mai jos sunt preluate de pe magazinul online net-a-porter.com.


H&M
Marques Almeida
Magda Butrym
Topshop Unique
IRO
Gucci
 Cu volanele pe haine sunt obisnuita, din partea mea poate sa fie o volaneala non-stop, mai fresh mi se pare ideea de a aplica volanase si pe incaltaminte. Bineinteles ca se poate sari calul lejer, mai ales cand e vorba despre produsele nepurtabile ale marilor case de moda.

Stella McCartney
Fendi
In orice caz, volanasele sunt de departe mai acceptabile decat trendul cu halatul de strada. Daca n-ati aflat ce inseamna asta, e de rau. A aparut la inceputul toamnei si reprezinta haine de matase croite si imprimate exact ca un halat mai pretentios, lungi si cu cordon in talie, evident. Ma si vad pe troleu la prima ora, falfaindu-mi poalele prin masa cenusie de navetisti zgribuliti, eventual si cu ceasca de cafea in mana, ca sa para ca tocmai am iesit din casa si am uitat sa ma imbrac. Poate chestiile astea merg la saptamana modei de la Paris, pe la noi ar fi tratate drept o usoara deviere mintala in cel mai bun caz. Dar asta nu ne impiedica sa le admiram pe domnisoarele de dincolo care tin sa fie in pas cu scornelile designerilor.

Sursa: whowhatwear.co.uk

4 comentarii:

  1. Chiar am vazut halate pe aici :) da nu cred ca l-as incerca..pe strada ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am purtat volănaşe la pantaloni, acum 20 de ani, cred. Chiar îmi stătea bine cu ei, compensa cu şoldurile, chiar dacă arătam ca o sirenă balonată. :)) Țin minte că, în aceeaşi perioadă, erau la modă şi pantalonii de voal cu blăniță jos. De fapt, cred că eu i-am inventat. :)) Tot atunci, țin minte că mi-am lipit pe o fustă de blugi nişte ştrasuri. :P Chiar o să scriu cândva despre asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu,nu si iarasi nu. Nu-mi plac volanasele, mi se pare ca te fac mult mai ”multa” decat esti mai ales cele de pe langa gat... parca iti e lipit capul direct de corp :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie imi plac volanele,dar purtate cu eleganta.Nu -mi plac verzele sau exagerarile.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.