Translate

miercuri, 21 iunie 2017

Sanatate si muzica buna

Cine n-a auzit de Dacia Plant? Compania exista de 15 ani pe piata noastra si macar ca ati baut un ceai produs de aceasta si tot inseamna ca aveti habar despre firma. Traditia este importanta pentru cei de la Dacia Plant nu numai pentru ca vor implini o varsta frumoasa, ci si pentru ca ingredientele lor sunt plantele noastre populare, arhicunoscute si ras-verificate in mii de ani de utilizare.
Suplimentele nutritive 100% naturale au adus acestei companii romanesti o binemeritata apreciere din partea publicului.
Gamele de produse sunt structurate pe branduri dedicate mai multor probleme: Dacia Plant pentru sanatate generala, Interferonat pentru ficat si secretia de interferon, Ingerasul pentru copii, Sublima cu formula de fitoestrogeni, Detoxicolon pentru detoxifierea colonului, PandemiQ pentru imunitate, Citonat pentru diminuarea efectelor chimioterapiei, Vitamine si Minerale din surse naturale.
Plantele utilizate ca ingrediente sunt culese si pastrate in conditii de maxima siguranta, iar produsele nu contin conservanti, coloranti sau indulcitori chimici.
 
Ca tipuri de produse, in oferta Dacia Plant gasiti si comprimate, dar si siropuri sau tincturi. Nu va imaginati ca specialistii firmei se limiteaza la inventarul autohton de specii vegetale, exista si produse pe baza de plante straine de tara noastra, cum ar fi Boswellia, cunoscuta pentru efectul benefic asupra muschilor sau articulatiilor, Ganoderma pentru functionarea normala a celulelor, Spirulina sau Ginsengul pentru o stare generala optima.

Cat priveste ceaiurile, se urmareste in special ca plantele sa fie astfel utilizate incat sa-si mentina calitatile vindecatoare.
Mie mi-a atras atentia ceaiul Bitter Suedez din gama Specialistii Plantelor, o combinatie realizata din foarte multe plante, menita sa sustina rezistenta organismului.
Recunosc ca nu am vazut acest tip de ceai pana acum, dar ma voi uita dupa el, cred ca e mai placut de consumat decat Bitterul suedez propriu-zis.
Oricum, daca n-ati incercat pana acum produsele Dacia Plant, va indemn sa le cautati in magazine.

Pentru a marca aniversarea de 15 ani, compania sarbatoreste cu fast si cu un concert de pomina care va avea loc in data de 2 iulie la Brasov, in Piata Sfatului, invitata fiind trupa Phoenix, asa ca, va dati seama, este treaba serioasa.
In plus, concursul aniversar "I love Dacia Plant" are ca premii un weekend la Brasov si 14 pachete aniversare pentru norocosii castigatori.
Asa cum se afirma si pe site-ul companiei, valorile dupa care s-a ghidat activitatea din acesti ani au fost sanatatea, traditia si inovatia. Si este placut sa vezi cum o firma romaneasca reuseste sa-si mentina standardele si sa creasca in conditii economice atat de fluctuante. Sper sincer sa mai gasesc mult timp pe piata produsele Dacia Plant.

5 comentarii:

  1. Le folosim. Ne plac produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru ca Zina a introdus un comentariu si nu stiu de ce nu apare cand vreau sa-l public, il reproduc eu de pe email.:
    "Mă bucur că ai scris acest articol! Nu știam de această firmă și e bine că o popularizezi. Și eu sunt de părere să suținem firmele românești, produsele noastre nu sunt cu nimic mai prejos decât cele străine, ba chiar de multe ori sunt mai bune.

    Zi frumoasă! "

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna.
    Am folosit produse de la Dacia Plant : pt raceala, pt ochi, pt imunitate.
    Chiar sunt foarte bune si efectul este destul de rapid.
    Bravo lor si tie pt ca promovezi produsele serioase, bune si romanesti !

    P.S. fundalul este magnific.Imi place la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, si eu folosesc produsele lor de ani de zile, este o companie care merita sustinerea noastra. Cat despre fundal, va fi schimbat in curand cu ceva la fel de frumos, bineinteles!

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.