Translate

sâmbătă, 9 septembrie 2017

SuperBlog 2017 - o toamna si mai multe bloguri

La 1 septembrie au inceput inscrierile pentru editia de toamna a SuperBlogului, competitia celor care au morbul tastaturii si al gandurilor asternute in file virtuale. Sunt fosta castigatoare de SuperBlog si asta ma leaga definitiv de trecutul si viitorul acestui eveniment. Asa ca sustin, cu mare mandrie si reala placere, si editia din acest an, a doua, ca avanpremiera a fost in primavara.
Mai aveti timp sa va hotarati si sa va angrenati in "game of blogs". Ca tot sunt eu fan Game of Thrones. Si aici este o urzeala. De note insa. Si asa o batalie si o incalceala in clasament dupa fiecare proba, incat greu poti sa estimezi cine urca si cine coboara. Sau cine va sta in final pe Tronul de Fier.
Am spus in fiecare articol despre SuperBlog ca experienta participarii este un examen de vointa. Numarul mare de etape, termenele limita si asteptarea notelor te seaca de energie. Premiile substantiale te motiveaza sa mergi mai departe.
Exista doua categorii de premii. Cele mari, oferite primilor clasati de catre agentia de marketing si comunicare SwissPlan, organizatorul competitiei, sunt:
1. Locul 1 – 3000 lei
2. Locul 2 – 1500 lei
3. Locul 3 – 700 lei
Premiile fiecarei probe, oferite de sponsori, le puteti vizualiza AICI. Si trebuie sa recunoasteti ca sunt substantiale. Parca merita sa incercati. Oricum, puteti sa participati doar la probele care va intereseaza si sa castigati doar premiile etapei respective, dar nu veti mai fi printre finalisti, aceia care au parcurs tot concursul. Iar pentru finalisti au existat intotdeauna si mici premii oferite la gala competitiei.

Despre seriozitatea acestei initiative nu stiu ce se mai poate spune. Sunt atatea marturii in online, incat n-as face decat sa repet cuvinte scrise de sute de ori de-a lungul a nu mai putin de 14 editii. Asa ca, pentru informarea voastra, preiau doar cate ceva din comunicatul de presa dat de SwissPlan pe aceasta tema.

Competiția de blogging creativ SuperBlog, la a 15-a ediție

La nouă ani de la lansare, comunitatea SuperBlog, cea mai longevivă competiție de blogging din România, se pregătește pentru a 15-a ediție. La 1 septembrie a.c. s-au deschis înscrierile, iar bloggerii deja s-au aliniat la start pentru o nouă experiență bogată în adrenalină, premii și socializare, în care vor învăța cum să scrie pentru a „seduce” deopotrivă brandurile și cititorii și cum pot dezvolta parteneriate. Se anunță o toamnă intensă în blogosferă.
 

Reunind o numeroasă comunitate de bloggeri din toată țara și din diasporă, competiția a atras, în cele 14 ediții, circa 2300 de participanți și s-au scris, în total, peste 28.000 de articole pe temele propuse de sponsori. Pe 26 septembrie a.c., odată cu lansarea primei probe, se va da startul noii ediții a competiției, SuperBlog 2017, care promite provocări incitante și premii atractive, distracție și adrenalină, socializare online, dar și offline, la Gala de final.

Pe parcursul competiției (26 septembrie – 1 decembrie 2017), participanții vor primi probe de blogging în fiecare zi de marți, joi și sâmbătă, pe diverse teme, inspirate de domeniul de activitate al sponsorilor, de la cosmetice și articole de îmbrăcăminte, cărți, credite, traduceri, ștampile, preparate asiatice, servicii hoteliere, proiectare rezidențială, certificare energetică, articole IT, gadgeturi și aparate electrocasnice, FMCG, filme, soluții pentru afaceri etc.

Pentru fiecare probă, concurenții au răgaz șapte zile pentru a-și redacta și înregistra articolele în platforma dedicată; apoi, juriul desemnat de sponsori evaluează și notează articolele, stabilind astfel câștigătorii premiilor alocate. La finalul competitiei, în funcție de rezultatele obținute, superbloggerilor li se acordă premii suplimentare, cash și/sau în produse. Valoare totală a premiilor alocate pentru ediția SuperBlog 2017 depășește suma de 20.000 lei.

Înscrierile au început la 1 septembrie și continuă pe toată durata competiției. Participarea este deschisă tuturor blogurilor în limba română cu vechime de minimum trei luni și cel puțin 20 de articole, indiferent de trafic sau tematică. Mai multe detalii, regulamentul de participare și formularul de înscriere în competiție sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu.

Ediția SuperBlog 2017 este sponsorizată de companiile AIA Proiect, Answear.ro, CND Turism – Vacanțe Speciale, Certificat-rapid.ro, Colop, Editura RAO, Farmec, Francize.ro, Hotel Royal Poiana Brașov, Hotmama.ro, Hurom Romania, InterComFilm Distribution, La Fântana, Magazinultau.ro, Swiss Solutions, Telecredit, Wu Xing, Yoda Romania.

Parteneri media: Chic-Elite, Comunicatedepresa.ro, Connect, Creadiv, Mujer.ro, PRwave, Radio Gold FM, toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor.

Bloguri partenere: adrianatirnoveanu.ro, ArenaIT.net, calatoriaperfecta.ro, christian.hertzug.info, cristinalincu.ro, danielbotea.ro, ExTraViTa.ro, mihaelaroxana.ro, nimicurifantezii.blogspot.ro, opisicaneagra.ro, pezevenchi.ro, raluca03.wordpress.com, robintel.ro, savatoronto.com, SexulSlab.ro, tehnocultura.ro, tulips-and-sparkles.blogspot.ro. 


Organizator: SwissPlan.biz.  

Despre SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenantă competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta şi mediul de afaceri. Competiţia numără 14 ediţii (anual în perioada 2008-2012 și bianual începând din 2013, cu o ediție primăvara și una toamna), în care s-au înregistrat, în total, aproximativ 2300 de participanți și s-au scris peste 28.000 de articole.

7 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. M-am gandit si am ajuns la concluzia ca n-as mai avea timp pentru asta.

      Ștergere
  2. Iti multumim pentru informatii. Ai mai scris candva niste lucruri utile pt cei care isi doresc sa participe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt multe de spus. Aceea era "reteta" mea, cea care a functionat. Ideea este ca fiecare trebuie sa invete participand, din greseli adica. E cel mai sanatos.

      Ștergere
  3. De la prima ediție mă tot chinui... Cel mai mult am rezistat trei probe mi se pare. Cred că o să încerc iar. Nu-mi imaginez că pot câștiga, dar măcar să termin toate probele. Ai zis bine, e un exercițiu de voință.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faci toate probele, esti finalist si tot te alegi cu participarea la gala care s-a desfasurat prin diverse locuri in tara, adica un fel de sejur gratis. Si tot castigi ceva important!

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.