Translate

duminică, 3 decembrie 2017

Osteo Power pentru probleme ale sistemului osos

S-a intamplat ca in ultimele saptamani mama mea sa aiba niste probleme serioase din cauza osteoporozei. La asta se adauga o disfunctie veche la glanda tiroida, tulburari de metabolism, ceva hibe pe la rinichi. Rezultatul? I-au aparut pinteni la calcai, acele formatiuni osoase care pot da dureri extreme in timpul mersului. Nu i-au aparut peste noapte, ii avea de mai multi ani, dar nu o deranjasera prea tare pana de curand.
Acuma, ce sa zic, maica-mea nu e genul care sa alerge la doctor din orice, mai tratase in urma cu vreo cincisprezece ani aceste ciocuri, asa ca nu s-a urnit in primele doua saptamani, preferand sa suporte durerea. Da-i cu gheata, da-i cu bai cu sare, cataplasme cu varza, unguente...Sa cedeze durerea, neam! Si s-a agravat in asa masura, incat devenise chinuitoare. Practic o obliga sa stea in casa si sa menajeze piciorul.
Cand a vazut ca nu mai poate pune talpa in pamant, dupa ceva sondaje prin oras, mama a mers intai la reumatolog. Analize, evident, densitometria fiind pe primul loc. A iesit o catastrofa, in ciuda faptului ca ia de ani buni un tratament special si nu a intrerupt niciodata calciul si vitamina D. Apoi a venit randul ortopedului care a stabilit modul de atac, in prima faza trei sedinte cu unde de soc extracorporeala (ESWT), ultrasunete mai pe intelesul tuturor. Ameliorarea s-a vazut inca din prima sedinta. Eficient, dar te arde la buzunar de nu te vezi.

Ce vreau sa spun este faptul ca afectiunile oaselor, dupa ce ca te invalideaza si sunt dureroase, mai presupun si cheltuirea unor sume mari de bani pentru consultatii, analize si tratament. Si acesta nu este singurul inconvenient. Antiinflamatorul prescris de reumatolog are o lista de efecte secundare atat de lunga, incat ti se face frica sa-l mai iei! Iti trece durerea si te trezesti cu gastrite, fluctuatii de tensiune, ameteli, migrene si mai stiu ce! Cam la a treia pastila, maica-mea a lasat antiinflamatorul. Avea arsuri la stomac.

Solutia exista, dar masurile trebuie luate din timp si trebuie sa te tii de ele. Osteoporoza nu este o stare ce caracterizeaza in mod normal varsta a treia, este chiar o boala si trebuie sa i se acorde atentia cuvenita. Pe langa tratamentul clasic, prescris de medic, un supliment natural va sustine procesul de remineralizare a oaselor. Acesta va fi util mai ales celor care au probleme cu stomacul si nu suporta orice medicament. In paranteza fie zis, pensionarii sunt victime sigure pentru medici si farmacisti, un fel de cobai pe care se pot experimenta toate medicamentele scoase pe piata de diverse companii. Deh, doar de-aia incaseaza pensia: ca sa o arunce jumatate pe retete cu pastile care chipurile ii tin in viata, dar ii afecteaza prin alte parti sau le dau o frumoasa dependenta.

Nu stiu daca mai tineti minte articolul meu despre Sedirelax, un supliment din plante ayurvedice, destinat bunei functionari a sistemului nervos, dar si cu rol de calmare, relaxare. Ei, bine, tot mama mea il ia si este foarte incantata deoarece a reusit sa renunte la calmantul pe care si-l administra seara, un medicament de sinteza pe care il ura din adancul bojocilor, ca sa zic o vorba din popor. Asa ca, puterea plantelor fiind verificata, iar efectele negative totalmente lipsa, m-am orientat si spre ceva care sa-i ajute oasele. Este vorba despre OSTEO POWER, produs de Star International Med, comercializat in magazinul online ayurmed.ro.
Osteo Power are rolul multiplu de a ajuta remineralizarea substantei osoase, de a contribui la refacerea calusului in cazul fracturilor (mai frecvente la cei care sufera de osteoporoza), dar si de a ajuta in formarea normala a colagenului, refacerea ligamentelor si cartilajelor dupa traumatisme sau efort prelungit, in contractia musculara sau la reglarea presiunii sangvine. Ca urmare, nu numai varstnicii pot fi avantajati prin administrarea tabletelor, dar si sportivii, cei care depun efort fizic intens sau pur si simplu cei care vor sa previna aparitia unor probleme de sanatate.
Toate acestea se datoreaza prezentei unor plante in compozitie si anume: coada-calului, vita-de-vie, catina si urzica. Cunoasteti prea bine aceste plante si stiti ca fiecare dintre ele este o adevarata comoara pentru sanatate, fiind utile in multe alte afectiuni.
Cea mai mare concentratie o are coada-calului, 200 mg si sunt sigura ca o asociati cu tratarea altor boli, nu cele ale oaselor. Si eu m-am mirat un pic, apoi am citit ca planta contine siliciu, aluminiu, mangan, potasiu si calciu, iar siliciul este foarte important pentru asimilarea calciului si a fosforului. Uite cum se leaga lucrurile!
Complexul de vitamine si minerale al plantelor din Osteo Power are si alte efecte pozitive, un fel de bonus cum s-ar zice, deoarece va actiona si asupra parului, dintilor, unghiilor sau pielii.

Acest supliment este indicat persoanelor care au depasit varsta de 12 ani. Tratamentul se administreaza timp de 3-6 luni, 1-3 tablete de trei ori pe zi. In magazinul online gasiti flacon de 50 de tablete la pret de 17 lei sau 100 de tablete la 33 de lei.
De mentionat: fara efecte adverse. Si asta mi se pare o calitate foarte importanta!


2 comentarii:

  1. Cartilaj de rechin am luat. Nu știu dacă acela e motivul însă au dispărut durerile articulare cu care am rămas după naștere.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.