Translate

sâmbătă, 9 decembrie 2017

Unica de decembrie

De cateva luni incoace nu prea am mai vazut surprize dragute la revistele glossy. Cu alte cuvinte, n-am mai avut motive sa cumpar astfel de publicatii. Dap, declar cu sinceritate ca nu am rabdare sa citesc revistutele de tot felul, doar ma uit la pozele stralucitoare si ma bucur de mostrele din interior.
Dar zilele trecute am ochit Unica pe luna decembrie, trasa intr-o tipla, burduhanoasa, semn ca avea intre pagini diverse chestii. In plus, in pachet, la vedere, era o crema de maini de la Cosmetic Plant. Ei, crema imi trebuia, asa ca am luat revista.
Acasa, ma reped pe pachetoiul care atarna binisor la greutate. Sfasai ambalajul si incep sa scutur paginile. Si unde nu incep sa curga la brosuri publicitare, maiculita, niciodata n-am dat peste atata hartie la o revista. De-aia parea asa de bucsita. Numai cartulia de la Lego si era de-ajuns sa o ingreuneze.
Oricum, cu mare regret n-am mai gasit in interior decat un calendar pe 2018, bun si ala, si o mostra de ruj lichid de la Avon. Despre acest ruj vreau sa va spun cateva cuvinte. Este un ruj lichid mat dintr-o gama numita Mark. Dupa cum vedeti in poza mea, in mijloc, sunt toate nuantele, iar bulina din mostra este atat de rosie, fratilor, dar este atat de rosie, incat cred ca este chintesenta acestei culori, visul oricarei femei care se da cu ruj rosu.

Eu nu ma dau cu rosu, ca nu se potriveste la nuanta tenului si nici nu-mi plac buzele tipatoare, ma dau cu mov mai discret. Dar m-a ros atat de tare curiozitatea, incat a doua zi dimineata, cand ma pregateam de serviciu, nu m-am putut abtine. Am desfacut mostra, am dat cu degetul usor pe deasupra, sa nu iau mult si am intins pe buze. Surpriza majora a fost ca pigmentul este atat de concentrat, perfect mat intr-adevar si acopera atat de bine incat o atingere este suficienta. In doua secunde aveam un bot rosu, naucitor. Si parea sa adere destul de bine. Si nici nu-mi statea asa de rau cum aveam eu convingerea. Dar am ajuns la concluzia ca nici nu puteam iesi cu parjolul ala pe strada, asa ca tot am tras din movul meu pe deasupra. Ideea este ca rujul are avantajul de a fi foarte spornic. Pai, bulina aceea din mostra cred ca imi va ajunge vreo doua luni! Culoarea nu rezista in intensitate dupa o masa sau o bautura, e necesara reaplicarea.
Am vazut ca in gama exista si varianta cu aspect stralucitor, pretul intreg ar fi de aproape 32 de lei, acum fiind la reducere, la 20 de lei. Sticluta are 7 ml, dar banuiesc ca se consuma extrem de greu, asa ca pretul n-ar fi prea mare. Singurul lucru care m-a deranjat la acest ruj a fost senzatiatia de uscare a buzelor. Eu patesc asa cu toate rujurile mate sau cele rezistente, la un moment dat trebuie sa iau o pauza, alfel mi se cojeste pielea pe buze.

Crema pentru maini de la Cosmetic Plant este cu ulei de catina si masline, cu efect emolient si regenerant pentru toate tipurile de piele si este la tub de 100 ml. Dar are si ulei de avocado in compozitie. Foarte placuta la aplicare!
Are culoarea fructelor de catina, este usor parfumata si cu o textura mai groasa. Dar se absoarbe destul de repede. De la catina si masline provin vitaminele A,E,F si D, precum si acizii grasi esentiali. Dupa aplicare se formeaza un film protector care da senzatia de catifelare, motiv pentru care eu o recomand pe parcursul zilei, dupa orice activitate care usuca sau inaspreste pielea. Sau puteti sa o aplicati preventiv, adica cu putin timp inainte de a va apuca de treburile mai agresive. Gama cu catina o gasiti pe site-ul firmei, crema e doar 9 lei.

In concluzie, revista a fost 12 lei, dar sa zicem ca si-a meritat banii. Puteau sa mai puna niste mostre, sunt cam zgarciobi de la o vreme astia cu revistele. Nu stiu daca exista si alta nuanta de ruj in interior, cred ca e la noroc. Daca as sti ca gasesc mai multe mostre intre pagini, as cumpara mai des astfel de publicatii.

5 comentarii:

  1. Nu mai cumpăr de ceva vreme reviste glossy. Nu pentru că sunt prea mândră eu pentru ele ci pentru că mi-s de prisos... economic :P
    Dar referitor la cadouri, măi, în veci n-am nimerit un ruj care să mi se potrivească. Am si acum un Clinique de vreo 2 ani. Nu mă îndur să-l arunc că e Clinique. Da nici să dăruiesc ce nu-mi place. E fucsia cumva :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu obisnuiesc sa cumpar chestii nepotrivite si dupa prima utilizare le dau fara niciun fel de regret. La ruj mi se pare ca nu-mi sta bine cu nimic, sunt carcotasa.

      Ștergere
  2. Ha-ha :) Si eu cumpar uneori revistele doar pentru mostre ca de citit nu prea ai ce. Ma tenteaza rujul de la Avon dar daca nu rezista nu prea vad avantajul...

    RăspundețiȘtergere
  3. nu am mai luat de ceva vreme, nici timp de citit reviste nu mai am :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.