Translate

duminică, 8 iulie 2018

Inima tare, tensiune normala

Ehe, cam cati se pot lauda cu asa tandem? Sportivii, in mod sigur. Dar noi, astialalti, care traim cum da Domnu', si mai avem si o varsta (frumoasa, de altfel), ne descurcam cum putem.
Acuma, nu zic ca n-am putea obtine si noi conditia fizica de care se bucura cei care fac miscare mai intens, dar realitatea este ca, atunci cand vii daramat de la serviciu si iti continui ziua cu muncile gospodaresti, greu te mai aduni sa faci si ceva in plus. Sau poate asa ma simt doar eu...
Pentru cei comozi sau pentru cei care au nenorocul sa se lupte cu un sistem circulator mai dificil, exista o gramada de medicamente de sinteza. Stiu de la mama mea care intra in categoria celor dublu afectati, avand atat inima slaba, cat si o tensiune fluctuanta. Tensiunea care sare in extreme este teribil de periculoasa. Dimineata ai 9, seara ai 19. Ori te lupti sa o ridici, ori te lupti sa o cobori si in ambele situatii exista riscul sa ai neplaceri. In astfel de cazuri trebuie sa ai la indemana medicatia recomandata de doctor, cea care actioneaza rapid pentru stabilizarea nivelului tensiunii sau pentru stimularea functionarii inimii. Dar, asa cum a fost sfatuita si mama la ultimul control cardiologic, in paralel cu tratamentul de sinteza, trebuie actionat si altfel, pastrand un stil de viata adecvat, iar ca adjuvante, suplimentele naturale specifice sunt cele mai indicate. Da, simpaticul doctor la care a fost mama, chiar i-a vorbit despre suplimente.

Si asa am ajuns (din nou!) la produsele de inspiratie ayurvedica de pe ayurmed.ro. Acest brand are meritul de a reuni remedii pentru toate afectiunile serioase, cred ca v-ati dat seama din produsele prezentate de mine de-a lungul timpului. As zice ca, pe timp de vara si mai ales in perioadele de canicula, este vital sa ai in casa si suplimente potrivite pentru sustinerea functiei cardiace. Mai este nevoie sa argumentez de ce? Daca noi, cei care nu ne vaitam inca de astfel de boli, ne simtim atat de rau cand e prea cald, va dati seama in ce pericol sunt cei suferinzi cu adevarat?

Ayurmed pune la dispozitie produsul Pressure Down, tablete destinate unor cure de 2-3 luni, pentru mentinerea unei tensiuni normale si pentru cresterea puterii de contractie a muschiului cardiac.
Cum actioneaza? Stimuleaza metabolizarea lipidelor ceea ce contribuie la pastrarea sanatatii vaselor de sange, stimuleaza eliminarea excesului de apa ceea ce duce la normalizarea tensiunii si contribuie la evitarea stresului psihic, cel care ii poate afecta mai mult pe varstnici.
100% natural, acesta este atuul acestui produs. Natural si eficient, deoarece are in compozitie radacina de Ginseng indian, bulb de usturoi, fructe de Coltii-babei si Jivanti, o planta ayurvedica traditionala, extrem de interesanta deoarece are o gramada de beneficii si in tratamentul febrei, al infectiilor urinare, in imbunatatirea vederii. Jivanti este un bun cardio tonic si este eficienta in tratarea hemoragiilor. Coltii-babei creste si pe la noi (in India este numita Gokharu) si este un remediu stravechi pentru hipertensiune, colesterol marit, pentru slabiciunea generala a organismului.
Nu insist pe Ginseng si usturoi, cred ca nu este persoana care sa nu cunoasca beneficiile consumului acestor plante!

Avand in vedere modul bland cum actioneaza suplimentele naturale, este recomandat ca administrarea lor sa inceapa inainte de venirea sezonului cald, pentru a se evita surprizele neplacute cauzate de temperaturile excesive. Este de inteles ca acest produs poate fi utilizat numai de adulti, modul de administrare fiind de 1-2 tablete de 3 ori pe zi, la o ora dupa mesele principale. Si trebuie sa te tii de el minim o luna daca vrei sa vezi rezultate.

Deoarece unul dintre efectele acestui produs este de a conferi organismului capacitate de adaptare la stres fizic si psihic, este indicat si celor care duc o viata solicitanta, nu numai bolnavilor si varstnicilor. Una peste alta, este de ajutor oricui, in anumite situatii. Veti fi feriti de hipertensiune, dar si de insomnii, oboseala cronica, raceli repetate. Sa previi este mai simplu decat sa tratezi, o vorba mare care nu isi va pierde valoarea niciodata.
Sa aveti inima tare si tensiune normala!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.