Translate

sâmbătă, 8 decembrie 2018

Vrei sa fii irezistibila in dormitor? Iata noile trenduri in materie de lenjerie intima!


In culisele dormitorului, orice femeie ar trebui sa fie constienta de atuurile fizice cu care a fost inzestrata si sa le puna in valoare prin intermediul unei lenjerii seducatoare. Daca pana acum lenjeria intima era considerata doar un simplu accesoriu, designerii au ridicat-o pe un piedestal al senzualitatii si au transformat-o intr-o piesa vestimentara must-have la orice ora. Dantela incitanta, voalul fin si aplicatiile stralucitoare sunt prea frumoase pentru a sta ascunse sub haine, asa ca lasa-le la vedere atunci cand esti cu partenerul si vrei sa dai frau liber fanteziilor. Iar pentru a fi sigura ca alegi cele mai sexy "arme" din arsenalul tau de seductie, iata ce se poarta in materie de lenjerie intima!

 
Voal in nuanta rosu "fierbinte"
Nimic nu e mai incitant decat imaginea unei femei imbracate intr-o lenjerie intima din voal fin de culoare rosie. Simbol al pasiunii, aceasta nuanta fierbinte confera senzualitate absoluta posesoarei, prin urmare poate fi purtata in fiecare noapte in dormitor. Dincolo de faptul ca este absolut cuceritoare inca de la prima vedere, aceasta lenjerie intima este in voga de cateva sezoane si va continua sa se regaseasca in preferintele tuturor femeilor. Asadar, poarta cu incredere o lenjerie sexy din voal rosu si dantela si permite-ti sa fii invaluita intr-o aura a seductiei permanente.

Dantela neagra sexy
Fara indoiala, negrul va ramane pentru totdeauna optiunea ideala atunci cand vine vorba de lenjerie intima. Fa un exercitiu de imaginatie si inchipuie-ti ca esti imbracata in dantela neagra seducatoare, cu jocuri de straluciri si transparente. Nu-i asa ca iti place ceea ce vezi? Partenerul tau va fi si mai incantat de imaginea de diva seducatoare pe care i-o vei oferi! Se poarta baby-doll-uri din dantela delicata, care confera un plus de feminitate, body-uri cu decolteuri adanci, care se muleaza perfect pe corp si iti imbraca trupul in senzualitate, chemise-uri misterioase care dezvaluie partile fierbinti ale corpului si seturi care iti intregesc puterea de atractie. Ramane sa alegi ceea ce ti se potriveste mai bine pentru o noapte de neuitat!

Piele stralucitoare
Sexy si plina de erotism, o lenjerie intima din piele il va tine treaz toata noaptea pe partenerul tau. Dincolo de sexualitatea pe care o emana, pielea a revenit in preferintele designerilor de lenjerie sexy datorita faptului ca are capacitatea de a transforma o femeie intr-o felina puternica si cuceritoare in dormitor. Daca te reprezinta, poarta body-uri din piele lucioasa care iti pun in evidenta silueta si iti asigura o aparitie irezistibila, demna de scenarii interzise.

Argintiu metalic hipnotizant
Nuantele metalice au luat cu asalt industria modei si se regasesc chiar si in cele mai sexy piese de lenjerie intima. Este adevarat ca se adreseaza firilor ceva mai nonconformiste, insa acest aspect nu ar trebui sa te intimideze, ci din contra, sa te provoace sa porti astfel de piese. Daca iti doresti sa stralucesti printre asternuturi, alege sa imbraci un body seducator argintiu si vei observa ca partenerul te va privi cu admiratie si dorinta.

Pentru a te asigura ca esti la curent cu noile trenduri, Just4Girls a pregatit special pentru tine o colectie impresionanta de lenjerie intima si sexy cu care sa iti faci aparitia in noptile fara sfarsit cu partenerul.

Un comentariu:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.