Translate

miercuri, 30 ianuarie 2019

Rachetele de Revelion pot fi acum achizitionate tot timpul anului, de la Ekopiro!

Desi denumirea lor te duce cu gandul strict la noaptea dintre ani, rachetele de Revelion pot fi folosite oricand, atat timp cat respecti toate regulile de siguranta. Pana acum, aceste materiale pirotehnice erau utilizate mai ales in perioada Anului Nou, intrucat doar atunci se gaseau in oferta vanzatorilor ambulanti din piete. Acum, lucrurile s-au schimbat, pe piata din Romania facandu-si aparitia Ekopiro, magazin online autorizat de petarde, artificii si alte articole pirotehnice.
In oferta Ekopiro gasesti numeroase tipuri de rachete Revelion, care mai de care mai spectaculoase, dupa cum urmeaza:
- rachete fluieratoare;
- ploaia cu foc;
- racheta de semnalizare cu parasuta;
- colet de familie (care include 4 Devil rakete, 2 Color balls, 1 Crazy ball, 1 covoras pocnitor mic, 1 Viespele, 1 Dracusor, 2 snururi pocnitoare, 1 Mormaiala, 1 stroboscop, 1 Mini black petard, 75 bile pocnitoare);
- set pirotehnic Impuls;
- set pirotehnic Contrast;
- set pirotehnic X-ultra;
- rachete de Revelion de la branduri recunoscute la nivel international, precum Troll, Fly Owl, Platinium, Turbo, Happy New Year, Fly Eagle, Devil, Cold War, Aplauz, Dum Bum, Happy Rocket, Tomahawk, Signature, Fly Hawk, Bazooka si Fly Condor.
Toate acestea sunt produse 100% originale, astfel incat ai garantia ca vor functiona exact ca in filmuletele de prezentare de pe site si, in plus, sunt insotite de instructiuni de folosire si contraindicatii, pentru ca tu sa poti fi sigur ca rachetele de Revelion nu vor produce pagube si nu vor rani pe nimeni.

Astfel, dupa ce ai achizitionat rachetele de Revelion de la un magazin autorizat precum Ekopiro, acestea trebuie pastrate intr-un loc uscat, ferit de caldura si lumina. Detonarea propriu-zisa va avea loc exclusiv in aer liber, intr-un spatiu in care sa nu se afle substante inflamabile sau portiuni de vegetatie uscata.
Rachetele trebuie asezate cu betisorul in pamant sau intr-o ladita cu nisip si orientate perfect vertical, astfel incat traiectoria lor sa fie previzibila si acestea sa nu explodeze la nivelul solului. Inainte de aprinderea fitilului, trebuie sa te asiguri ca toti cei din jur, mai ales copiii si animalele de companie, pastreaza o distanta de siguranta suficient de mare, de cativa metri.
In cazul putin probabil in care rachetele de Revelion nu vor functiona, asteapta 15 minute, dupa care stropeste produsul cu apa, pentru a evita orice posibil incident. Si, poate cel mai important, nu lasa persoane foarte obosite sau aflate sub influenta alcoolului sau a altor substante nocive sa manuiasca materialele pirotehnice. Aceste substante le pot afecta capacitatea de coordonare, de reactie si de evaluare a pericolelor.

Pe langa rachete de Revelion, la Ekopiro mai gasesti si urmatoarele tipuri de produse:
- petarde (siruri, petarde F2, F3);
- fumigene (fumigene colorate si in mana);
- artificii (bombite si baterii);
- artificii de proximitate (artificii pentru copii, de sol, de brad, candele romane);
- articole de petrecere (serpentine, lumanari, confetti, lampioane, artificii de tort, baloane);
- stroboscoape;
- torte stadion;
- accesorii materiale pirotehnice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.