Translate

vineri, 12 aprilie 2019

Cum te poate motiva o lenjerie intima sa iti descoperi feminitatea?


Daca pana acum credeai ca o lenjerie intima se poarta doar in noptile in care vrei sa faci "valuri" in dormitor, poate ar fi bine sa te mai gandesti! Chiar si intr-o zi banala de luni te poti imbraca intr-o piesa sexy si incredibil de senzuala care sa te faca sa te simti mai bine decat oricand. O lenjerie intima nu e dedicata exclusiv partenerului, ci mai intai noua, femeilor, fiindca noi suntem cele care experimentam puterea de seductie.

Trebuie sa recunoastem ca multe femei inca manifesta o retinere fata de purtarea unei lenjerii intime mai altfel. Unele spun ca nu au un trup perfect si ca nu se simt ca un super model pentru a o incerca, altele sunt convinse ca oricum "nu le vede nimeni" atat de dezbracate si ca nu au niciun motiv serios pentru a se imbraca asa. Cele mai multe dintre ele considera ca dantela este incomoda si ca partenerii lor nu sunt interesati sa le vada straduindu-se in aceasta directie. Toate aceste pareri preconcepute le fac pe reprezentantele sexului frumos sa greseasca in dormitor, iar aceste mici erori se resimt si in relatia intima cu partenerul.

Daca nu crezi in puterea pe care o are o lenjerie intima, ce ar fi sa faci un exercitiu de imaginatie? Gandeste-te o clipa cum te-ai simti imbracata intr-o pereche de chiloti cu doua numere mai mari si un sutien uzat. Nu este o imagine prea atragatoare, nu-i asa? Apoi imagineaza-ti cum ai arata intr-un corset din dantela care iti lasa formele la vedere. Cu siguranta suna mult mai bine! Iata de ce ar trebui sa porti lenjerie intima sexy mai des!


Ceea ce porti iti influenteaza starea de spirit

Daca tu esti impresionata de ceea ce porti, vei putea, la randul tau, sa iti surprinzi partenerul. Asadar, poarta lenjeria intima pe care ai visat-o dintotdeauna si vei vedea ca iti va conferi mai multa incredere in tine. Te vei simti mai frumoasa, mai increzatoare, iar mai important este faptul ca iti vei iubi mai mult trupul.

Un sutien potrivit te face sa arati mai bine

Zeci de sondaje din toata lumea releva ca femeile nu stiu inca sa isi aleaga sutienul potrivit marimii bustului, ba chiar opteaza pentru cele mai neinspirate modele. Daca si tu faci aceeasi greseala, e timpul sa incerci diverse modele de lenjerie intima si sa stabilesti care este cel castigator, mai exact care ti se potriveste perfect. In mod surprinzator, sutienul te poate face sa arati mai bine cu hainele pe care le porti zi de zi, iti poate modela pieptul, este imposibil sa nu fi remarcat si voi acest lucru de-a lungul timpului.

Lenjeria iti confera feminitate

Traim intr-o lume dura, a barbatilor, asa ca e important sa ne pastram feminitatea pentru a ne simti puternice si in largul nostru tot timpul. O lenjerie intima ne invaluie intr-o aura a delicatetii si ne indeamna sa emanam  sensibilitate si gingasie prin toti porii. Dintre toate materialele, dantela este cea mai pretioasa, intrucat sporeste puterea de atractie si ne face sa fim mai senzuale decat oricand. Nu-i asa ca ti-ar placea sa imbraci un body sexy din dantela rosie?

Dupa cum vezi, o lenjerie intima chiar are puteri nebanuite asupra personalitatii fiecareia dintre noi. Poate ca lucrurile pe care le purtam la exterior ne influenteaza viata de zi cu zi, insa ceea ce purtam pe dedesubt conteaza mai mult atunci cand ne dorim sa castigam incredere in noi insine.


2 comentarii:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.