Translate

marți, 4 iunie 2019

Ce modele "fierbinti" de lenjerie sexy sa alegi pentru prima intalnire


O lenjerie sexy este o adevarata arma de seductie pentru noi, femeile, mai ales atunci cand ne dorim sa fim fermecatoare si sa ii cucerim pe barbati in intimitate. Daca unele modele au fost create pentru a scoate in evidenta feminitatea fiecarei reprezentante a sexului frumos, altele isi demonstreaza utilitatea prin confortul pe care il ofera. Tocmai de aceea, e normal sa avem preferinte si sa alegem ceea ce ne reprezinta in totalitate. Si pentru ca prima impresie conteaza enorm atunci cand vine vorba de o intalnire cu un barbat, iata ce modele incitante de lenjerie sexy sa porti la prima intalnire!
Body sexy din dantela
Nu stii niciodata cum se termina prima intalnire, asa ca e bine sa fii pregatita cu toate "armele". Alege o lenjerie sexy din dantela care sa transmita faptul ca ti-ai propus sa arati atat cat trebuie in intimitate. Daca esti o fire romantica si seducatoare, alege un body sexy care sa se muleze perfect pe trup si sa iti sublinieze formele apetisante. Il poti purta pe dedesubtul unei rochii mulate sau cu o tinuta formata din jeansi si un top transparent. Ai grija sa nu uiti acasa tocurile, caci s-ar putea sa iti fie extrem de utile chiar si in dormitor!


Chemise elegant
Daca esti o fire timida si nu vrei sa dezvalui prea multa piele inca din prima seara, pastreaza putin mister care il va incita si mai mult cu ajutorul unui model de lenjerie sexy elegant si rafinat. Alege un chemise din voal transparent in caz ca noaptea devine mai spumoasa decat vinul pe care il servesti alaturi de partener si poarta-l pe dedesubtul unei rochii vaporoase. Materialul fin si delicat iti va invalui trupul intr-o simfonie a placerilor si il va face pe barbatul de langa tine sa tresara la fiecare atingere. Cauta piese care iti pun in valoare decolteul si mascheaza micile defecte, astfel incat sa te simti mai increzatoare ca oricand.

Set provocator
Cine spune ca nu poti sa te joci cu mintea lui chiar de la prima intalnire? Sedu-l si pune-i imaginatia pe jar cu ajutorul unui set provocator de lenjerie sexy pe care sa isi doreasca sa il descopere bucatica cu bucatica. Alege negru sau rosu pentru o seara cu scantei si cauta materiale placute la atingere, precum satin, voal si dantela delicata. Poarta setul format din sutien si chiloti tanga pe dedesubtul unei fuste mini si cu siguranta vei atrage atentia barbatului cu care te intalnesti. Nu doar ca vei fi mai increzatoare in puterea ta de seductie, dar vei reusi sa il dai peste cap intr-o clipa. Si pentru ca aparitia ta sa fie si mai fermecatoare dincolo de usa dormitorului, accesorizeaza-ti modelul de lenjerie sexy ales cu cercei lungi si o pereche de sandale cu toc foarte inalt.


Cu asemenea aparitii inca de la prima intalnire, relatia cu barbatul pe care vrei sa il cuceresti se va transforma in cea mai placuta fantezie in doi. Magazinul online Just4Girls.ro te asteapta cu piese irezistibile de lenjerie sexy pe care sa le porti pentru a te simti cu adevarat frumoasa si fermecatoare in fata oricui.

2 comentarii:

  1. lenjerii sexy zici? frumoase, dar ulte din noi cred ca am trecut la cele comode :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La prima întâlnire? :) nu se mai grăbește nimeni Acu :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.