Translate

joi, 13 iunie 2019

Apeleaza la serviciile de inchirieri masini pentru siguranta copilului tau la drum lung!


In momentul in care devin parinti pentru prima oara, oamenii se transforma instinctual in fiinte mult mai protectoare. Acest lucru este normal, intrucat copiii reprezinta pentru oricine cea mai mare realizare in viata. Insa venirea pe lume a unui copil nu inseamna neaparat ca vom ajunge sa ducem o viata sedentara si sa refuzam  lucrurile pe care le faceam odata. Un exemplu in acest sens il reprezinta vacantele si mai ales mijlocul de transport ales pe parcursul acestora.

Daca inainte sa devii parinte obisnuiai sa apelezi la serviciile unei companii de inchirieri masini, nu ai niciun motiv sa renunti sa mai faci asta. Poate consideri ca este mai bine sa mergi cu transportul in comun sau cu taxiul, ca sa iti tii copilul permanent in brate. Cu toate acestea, riscurile unui incident sau chiar ale unui accident sunt mult mai mari in aceste situatii, avand in vedere aglomeratia din autobuze sau stilul de condus agresiv si haotic al taximetristilor.
Daca apelezi la o companie de inchirieri masini profesionista, cu o experienta indelungata pe piata, nu ai niciun motiv sa te temi pentru siguranta copilului tau si, bineinteles, nici a celorlalti pasageri. In continuare, iti prezentam principalele argumente pentru care o astfel de solutie este cea optima, indiferent ca pleci in concediu, la un eveniment privat precum o nunta ori un botez sau pur si simplu mergi sa lasi copilul la bunici:

1. Masinile sunt noi. FocusRent, companie de inchirieri masini cu o experienta de peste 10 ani pe pietele din Bucuresti, Otopeni si Cluj, pune la dispozitia clientilor sai exclusiv autoturisme mai noi de cinci ani, cu toate reviziile tehnice la zi. Din flota fac parte masini cu rezultate foarte bune la testele Euro NCAP, precum Skoda Octavia, VW Passat, Audi A4, Nissan Pathfinder, BMW X5 si chiar Dacia Duster.

2. Masinile sunt verificate temeinic inainte de predare. Fiecare autoturism din oferta acestei companii de inchirieri masini este supus unei inspectii tehnice temeinice in urma fiecarei rezervari si inainte de a-ti fi trimis in locul indicat de catre tine.

3. Poti opta pentru un scaun de copil. Daca apelezi la aceste servicii de inchirieri masini, poti opta sa primesti un scaun pentru copil. Asezandu-ti baietelul sau fetita in acesta, te vei asigura ca este in siguranta deplina, chiar si in cazul unor frane bruste, curbe la 90 de grade sau drumuri deteriorate.

4. Masinile au dotari de siguranta premium. Toate autoturismele puse la dispozitie de compania de inchirieri masini sus-numita beneficiaza de dotari de siguranta premium. Spre exemplu, modelul BMW X5 dispune de tehnologii inteligente care sporesc siguranta, printre care ABS (anti brake system) si ESP (electronic stability control).

Totodata, trebuie sa stii ca, daca optezi pentru aceste servicii de inchirieri masini, nu va mai trebui sa iti faci nicio grija cu privire la taxele si asigurarile auto, intrucat toate acestea sunt incluse (RCA, rovinieta, full CASCO). Alte beneficii includ un plin de combustibil si nicio limita impusa de kilometri. Prin urmare, bucura-te in deplina siguranta de clipele petrecute alaturi de copilul tau, chiar daca sunteti pe drum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.