Translate

sâmbătă, 16 noiembrie 2019

Cum alegi un avocat de drept comercial care sa iti ofere cele mai eficiente solutii?


Un avocat in drept comercial acorda consultanta in orice stadiu in care se afla institutiile sau companiile private, de la infiintare pana la dizolvarea lor. Avand in vedere ca domeniul juridic este in stransa legatura cu economia, Dreptul Comercial este ramura legii care influenteaza in mod direct desfasurarea activitatilor economice ale oricarei afaceri.

De cele mai multe ori, clientii unui avocat drept comercial sunt reprezentantii unei institutii sau administratorii societatilor private. Un avocat ofera solutii pentru problemele juridice cu care acestia se confrunta, dar si servicii de asistenta si reprezentare pentru situatiile in care litigiile comerciale urmeaza calea instantelor romanesti, europene sau internationale.

Un avocat de drept comercial se ocupa incepand cu redactarea, verificarea sau modificarea contractelor, pana la realizarea sau revizuirea actelor cu privire la fuziuni ale societatilor sau alte formalitati care depind de Registrul Comertului, precum schimbari de sediu, infiintari de sedii secundare, majorari de capital, schimbari de actionariat, autorizari etc.


De asemenea, atunci cand apelezi la serviciile profesioniste ale unui avocat drept comercial, acesta iti poate oferi rapid si eficient consultanta juridica pentru business-ul tau, cu privire la:

- contracte generate prin activitatile zilnice;
- inregistrarea de licente si activarea de programe de software;
- protectia datelor si regulament GDPR;
- termenii si conditiile pentru diverse servicii;
- vanzari, distributie, achizitii publice, marketing si acorduri de publicitate;
- transfer de active sau tehnologii;
- francize si contracte de leasing;
- alinierea la anumite reglementari comerciale etc.

Un avocat de drept comercial trebuie sa ofere cele mai eficiente solutii intr-un timp cat mai scurt, iar daca vrei sa beneficiezi de servicii moderne si flexibile, atunci apeleaza la specialistii casei de avocatura NZA (Nicolescu, Zorin si Asociatii).

Un avocat in drept comercial de la NZA isi ghideaza activitatea dupa principiul New Law si ofera consultanta avizata cu scopul de a solutiona cele mai complexe spete juridice ale unei companii. In acest mod, nu va mai trebui sa te preocupi de autorizatii, inregistrarea licentelor, protectia datelor cu caracter personal sau redactarea contractelor comerciale.

Principiul New Law este o metoda inovatoare de rezolvare a spetelor juridice, iar un avocat in drept comercial care se ghideaza dupa acest concept are o abordare orientata catre client si poate intelege cu adevarat nevoile acestuia.

In comparatie cu un avocat traditional, un specialist NZA elimina timpii "morti", facturarea orara si discutiile inutile. Acesta prioritizeaza rezultatele concrete si obtinerea celor mai eficiente solutii pentru dificultatile cu care se confrunta clientul.

O scurta consultare a unui avocat de drept comercial poate determina frecvent care sunt nevoile legale ale afacerii tale. Daca vei investi in consultanta oferita de un avocat de drept comercial, vei putea preveni problemelor aparute in activitatea comerciala. In plus, atunci cand vei contacta casa de avocatura NZA, vei avea siguranta ca vei plati un onorariu stabilit initial, in functie de complexitatea cazului, astfel incat sa nu achiti mai mult decat trebuie. Poti de asemenea sa platesti serviciile intr-un sistem flexibil de tip abonament care acopera mai multe tipuri de servicii.

Un comentariu:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.