Translate

vineri, 1 noiembrie 2019

Esti o fire romantica? Citeste aceste trei carti de dragoste emotionante de la editura Bookzone!


Putine lucruri se pot compara cu petrecerea timpului stand cuibarit intr-un fotoliu, in compania placuta a unei carti de dragoste. In scurt timp te scufunzi intr-o lume magica, in care totul se poate intampla (si de obicei se intampla). Inainte sa iti dai seama, vei inghiti pagina dupa pagina, vei savura urmatorul dialog sau fiecare scena fierbinte.

Daca iti plac cartile romantice, atunci stii probabil cat de greu este sa le lasi din mana. De aceea, iti prezentam trei carti de dragoste care au vazut lumina zilei la editura Bookzone, bucurandu-se de aprecierea publicului din tara si de peste hotare. Pregateste-te de o seara de neuitat, in compania acestor incitante carti de dragoste!


Pachet "Intoarce-te la mine" Vol. 1 + Vol. 2, Simona Lungu - O poveste despre speranta, sacrificiu si iubire. Despre framantari interioare, despre puterea de a lupta, despre familie si fidelitate dincolo de orice obstacol. Este anul 1941. Bombardierele sovietice lovesc Constanta, schimband destinul locuitorilor sai. Astfel, Ana, o tanara rasfatata, face cunostinta cu ororile vremii prin moartea brusca a parintilor sai si, totodata, a tot ceea ce cunoaste si i se parea firesc.

Ramasa in grija unei matusi, fortata sa munceasca impreuna cu aceasta intr-o cladire ocupata de trupele germane, se maturizeaza pe zi ce trece, devenind o femeie puternica. In aceste vremuri tulburi cunoaste dragostea in toate formele ei, iubeste si invata sa ia de la viata tot ce i se ofera. Iubirea o face sa spere intr-un viitor mai bun, desi totul se prabuseste in jurul sau.

Profita de reducerea de 50% la pachetul complet si comanda aceasta emotionanta si frumoasa creatie literara, din categoria carti de dragoste, la pretul de 39 lei!

Pachet "Alekzandre" - Vol.1 + Vol.2, A. Stephanie - Alek a avut inima franta si, atunci cand a lipit-o la loc, a incurcat bucatile. Zhavia n-a scapat nici ea de o inima franta, dar a manevrat cu grija bucatile atunci cand le-a adunat. Si, cu toate acestea, cand sunt unul in preajma celuilalt, masca lui Alek cade, iar Zhavia isi da seama cat de multe fisuri i-au scapat neobservate. Zhavia ii aminteste lui Alek de persoana care era inainte ca sufletul sa-i fie devastat.

Alek isi da seama ca fata cu vestile proaste s-ar putea, de fapt, sa fie miracolul la care a incetat sa mai spere. Zhavia decide sa nu mai lupte impotriva singurului om care o face sa se indoiasca de toate credintele si principiile sale. Alek isi da seama ca toata ura este consumata, iar acum nu i-a mai ramas decat dragostea si ca, daca incearca, ar putea sa se impace cu trecutul.

E nevoie de o inima franta ca sa recunoasca o alta si poate ca tot asa se si vindeca, facand schimb de bucati pana cand cioburile uneia se potrivesc in cealalta. Alek si Zhavia decid sa depuna armele.
Si, daca o fac in acelasi timp, poate ca ar putea fi fericiti.

Comanda online pachetul complet si bucura-te de una dintre cele mai frumoase carti de dragoste a ultimilor ani! 49 lei pentru ambele volume, doar pe www.bookzone.ro!

Pachet "O viata si inca o zi" - Vol. 1 + 2, Alexandru-Mihai Gulie - Cele doua volume ale lui Alexandru-Mihai Gulie reprezinta dovada clara ca iubirea este esenta acelei intimitati dupa care tanjim cu totii, dar este influentata si de puterea destinului, de alegerile fiecaruia, de noroc. Si nu numai. La urma urmei, care sunt consecintele legii atractiei si cum isi lasa timpul amprenta asupra iubirii adevarate? Va trebui sa descoperi in cele doua volume din pachetul "O viata si inca o zi".

Fie ca vrei sa incluzi mai mult romantism in viata ta, fie ca iti plac povestile de dragoste sub orice forma (cu happy-end sau cu o cutie de servetele alaturi pentru a-ti sterge lacrimile), aceste doua carti de dragoste de la Bookzone te vor ajuta sa te relaxezi la sfarsitul unei zile lungi de munca sau chiar si in vacanta.

Noul pachet special si reducerea semnificativa de pret (53%) te vor convinge sa-ti completezi biblioteca exact cu aceste carti de dragoste care iti lipseau! Comanda online de la Bookzone pentru doar 36.9 lei!


Un comentariu:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.