Translate

vineri, 7 februarie 2020

Tu stii sa alegi un fond de ten? Tine cont de aceste sfaturi si nu vei mai da gres!


Toate femeile isi doresc un ten impecabil, insa putine stiu sa aleaga corect fondul de ten. Alegerea acestui produs cosmetic este dificila, deoarece pe piata exista o gama diversificata. In magazine vei gasi fonduri de ten cu acoperire mica, medie sau mare si in nuante care iti pot da batai de cap. 

Asadar, daca esti in cautarea unui fond de ten, trebuie sa stii in primul rand ce tip de piele ai. Un specialist in domeniu te poate ajuta sa lamuresti acest aspect, iar dupa ce ai aflat daca ai tenul uscat, gras sau mixt, atunci poti alege acest produs cosmetic.


Pentru tenul uscat

Daca te incadrezi in categoria femeilor care au pielea uscata, ai nevoie de un produs care sa te hidrateze. De obicei, aspectul tenului uscat este mat si lipsit de elasticitate. Ridurile prind contur rapid pe acest tip de ten, asa ca ai nevoie de un produs fluid, cremos, cu o textura lejera. Acesta ii va oferi pielii tale stralucire si hidratare.

Nu ai nevoie de un produs de machiaj cu acoperire mare, ci de unul cu acoperire usoara - medie care sa ascunda cu succes imperfectiunile si sa te faca sa radiezi. La Melkior Professional vei gasi fondul de ten perfect pentru un ten lipsit de viata!

Pentru tenul gras

Femeile care au tenul gras se confrunta cu mult sebum. Pielea lor este uleioasa si luceste, fiind predispusa la acnee, puncte negre sau puncte de grasime. Mineralele din organism si hormonii determina aparitia unui ten gras, iar daca ai acest tip de piele, ai nevoie de un fond de ten cu acoperire medie spre mare.

Melkior.ro are produsul perfect pentru tine! Full Coverage de la Melkior are o consistenta mai densa, asa ca vei obtine un aspect mat. Cu ajutorul lui, iti vei acoperi porii dilatati si te vei bucura de un ten impecabil.

Pentru tenul mixt

Tenul mixt cuprinde atat portiuni de piele grase, cat si uscate. Daca ai tenul mixt, specialistii iti recomanda sa folosesti un fond de ten cu acoperire mare. La Melkior vei gasi produsul ideal care are o textura lejera si iti va acoperi imperfectiunile, fara sa usuce sau sa ingrase tenul.

Pont: indiferent ce produs alegi, poti obtine o acoperire mai mare in functie de modul in care il aplici. Daca folosesti o pensula plata sau circulara, acoperirea va fi medie, insa daca utilizezi un buretel umezit cu apa, poti obtine o acoperire mare.

Cum alegi fondul de ten in functie de anotimp?

Modul in care se testeaza acest produs de machiaj depinde de sezonul in care te afli. Daca vrei sa achizitionezi vara un fond de ten, atunci trebuie sa il testezi cat mai aproape de zona pieptului, ca sa nu fii nevoita apoi sa il risipesti pe gat si decolteu pentru a obtine un aspect uniform. In schimb, daca il alegi iarna, incearca-l pe maxilar si pe zona gatului.

Cum iti dai seama ce subton are pielea ta?

Atunci cand vrei sa achizitionezi acest produs de machiaj, este important sa tii cont si de subtonul pielii. In general, pielea deschisa la culoare are un subton rece, roz, iar pielea inchisa la culoare are un subton galben.

Tine cont de aceste sfaturi si nu vei mai da gres atunci cand alegi acest produs cosmetic! Descopera gama de produse Melkior si profita de ofertele speciale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.