Translate

sâmbătă, 25 februarie 2012

Eucerin - din seria “Dai un ban dar stai in fata”


Am observat ca, in ultimul timp, echipa din spatele brandului Eucerin (firma este Beiersdorf) face o publicitate foarte intensa noilor produse (sau poate s-au gandit ca in Romania produsele nu au vizibilitate suficienta sau vanzarile lasa de dorit, pot fi “n” motive), in sensul ca exista reclame si promotii si o gramada de concursuri ce au ca premii aceste dermocosmetice.
Produsele Eucerin se gasesc in farmacii si sunt din categoria « grea » adica « rup » un pic buzunarul dar banuiesc ca, multe fiind inovative ca mod de actiune, se justifica pretul...spun banuiesc pentru ca buzunarul meu este deja gaurit in multe locuri asa ca nu prea trag la Eucerin, sunt ceva mai modesta.
Totusi mi s-a ivit ocazia (in sensul ca am primit cadou) sa testez Eucerin Hyaluron-Filler contur de ochi si Eucerin Dermato Clean 3 in 1 lotiune micelara.


Despre conturul de ochi n-as putea spune ca a facut minuni, singurul lucru ce mi-a convenit in perioada asta friguroasa a fost faptul ca este o crema onctuoasa ce protejeaza bine zona sensibila din jurul ochilor. In paranteza fie zis, acidul hialuronic are capacitatea de a fixa apa ajungand sa isi mareasca volumul pană la de 30 de ori. Într-o retea cu apa, el formeaza un gel vascos care actioneaza pentru a umple spatiile dintre celule. Sunt sigura ca, daca as folosi conturul de ochi timp de un an sa zicem, as putea avea ceva rezultate in intarzierea aparitiei ridurilor dar, pentru asta, trebuie sa perseverez.
Apropo de gama Hyaluron-Filler, mamei mele i-am dat o crema de zi anti-age, SPF 15, pentru piele uscata, gandindu-ma ca la varsta ei de peste 70 de ani i se potriveste la fix. Numai ca ea mi-a spus ca textura cremei este atat de grasa si produsul intra atat de greu in piele incat practic nu a mai suportat sa se unga cu aceasta. Ceva neplacut, nu toata lumea poate sta naclaita pe fata.
In schimb cu lotiunea micelara am avut o adevarata revelatie!
Scopul acesteia?  Curata delicat si în profunzime. Îndeparteaza machiajul, excesul de sebum si reda luminozitate tenului. Este pentru toate tipurile de piele. Micelele sunt structuri moleculare de forma sferica ce asimileaza particulele de praf, sebum si resturi de machiaj, fiind o tehnologie noua in curatarea pielii.
Mi-a placut foarte tare deoarece eu am ten mixt sensibil. Cateodata, dupa ce ma spal cu un gel antibacterian, pielea se mai usuca. Atunci am folosit aceasta lotiune, chiar inainte de a ma da cu crema. Vreau sa spun ca reface hidratarea tenului instantaneu, pur si simplu indeparteaza senzatia aceea de piele care strange dupa spalare. De vreo doua ori chiar n-am mai simtit nevoia sa aplic o creama. Iar efectul persista mult timp.
Eu am avut o sticluta de 10 ml care m-a tinut zile intregi, deci produsul este si economicos, va dati seama ca la full-size dureaza, nu gluma.
As fi curioasa sa incerc si gama anti-acneica, poate sare iepurele de undeva, ca altminteri slabe sperante sa mi-o iau singura.

2 comentarii:

  1. si eu am folosit o crema eucerin, la fel de grasa mi s-a parut si mie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am folosit crema pt. ten sensibil, Q10 antirid . Este minunată.Pot să dau si in zona ochilor . Își merită bani.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.