Translate

duminică, 2 iunie 2013

Meet Crystal Swarovski

Ei bine, nu m-am omorat niciodata dupa bijuteriile cu cristale Swarovski. Sunt albe si prea decolorate pentru gustul meu... Desi sunt considerate dintr-o clasa peste medie, avand si preturi ceva mai mari, aceste pietricele nu-mi spun nimic de obicei. Si totusi este o adevarata arta si tehnologie sa obtii bucatelele de sticla cunoscute sub numele de mai sus. Metoda taierii sticlei in acest fel a fost pusa la punct de cehul Daniel Swarovski care a infiintat compania cu acelasi nume, stabilindu-si ulterior fabrica in Austria.
Cum spuneam, imi plac multe bijuterii , dar cele cu Swarovski ma lasa totalmente rece. Ca de obicei insa, cand ma incapatanez in ideile mele, trebuie sa apara si o speta care sa-mi rastoarne convingerile. Cu alte cuvinte, nu vazusem bijuteriile potrivite. Am gasit un design italian ce foloseste cristale colorate, taiate in forme diferite, montate pe argint emailat.

Amalgamul de pietricele in nuante de roz arata ca niste fructe de padure aruncate in frisca si bezea, adica delicios. Culorile si fondul variaza, de la chihlimbariu, bleu, turcoaz, albastru pana la galben si vernil sau negru. In acest fel bijuteriile pierd din imaginea aceea sofisticata data de pietrele exclusiv albe, randuite geometric si devin mai familiare, mai potrivite tinutelor casual.

Alaturi de bijuteriile cu cristale Swarovski gasiti pe OnlineBijoux.ro mai multe categorii de bijuterii din argint, bijuterii fashion, bijuterii placate cu aur , ceasuri, o gama diversa de produse de calitate in care este imposibil sa nu observati ceva care sa va atraga. Puteti profita zilele acestea de oferta "TVA free" de pe site, este o ocazie buna sa va reinnoiti arsenalul de frumusete.

5 comentarii:

  1. Medalionul ala chiar imi place. Cred ca am prins un pic de antipatie pe cristalele astea pentru ca ... sunt peste tot: rochii, pantofi ... pana si chilotzi :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristalele Swarowski nu sunt numai albe, eu nu m-as mai fi dat dusa din muzeul de la fabrica si magazinul de la iesire, toate culorile pamantului in toate formele pe care mintea le poate gandi, imi pare rau ca nu pot incarca aici ceva poze de acolo, as fi luat tot magazinul acasa cu mine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai asta e! Ca pe la noi le vezi pe cele clasice, albe, de-abia pe site-ul de mai sus am descoperit si eu altele colorate, mai mari sau taiate in alte forme. Imi dau seama ce poate fi intr-un muzeu al fabricii!

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.