Translate

joi, 6 iunie 2013

Promotie carti Adevarul

Pana duminica, 9 iunie 2013, puteti beneficia de o reducere de 25% la  “Colectia 101 carti”  folosind un cod promotional. Cartile se adauga in cosul de cumparaturi si aplicati cuponul de reducere: ADSNEWSLETTER25 Oferta este valabila in limita stocului disponibil. M-am gandit ca poate va intereseaza, avand in vederea faptul ca in aceasta colectie intra tot ce inseamna literatura internationala de baza pentru cultura generala . A voastra si a copiilor vostri! Si-asa cartile sunt la pret de doar 10,99 lei, deci va puteti completa biblioteca cu ceea ce nu ati apucat sa cititi pana acum.
Prin programul “Reward Points” primiti puncte pe care le transformati in reduceri la AdevarulShop.ro
Primiti puncte in functie de valoarea cumparaturilor sau pentru actiuni pe site ca: crearea unui cont, abonarea la newsletter sau trimiterea unei recenzii. Punctele vor fi acordate in proportie de 30% din valoarea comenzii voastre. De exemplu, pentru o comanda de 300 lei (fara TVA), veti primi 90 de puncte. La transformare, 10 puncte = 1 leu. Cand aveti minim 50 de puncte le puteti transforma in lei. Pentru comenzi din categoriile carte, muzica si film aveti si posibilitatea livrarii prin Posta, cu 8,5 lei la colet mai mic de 1 kg. Nici prin curier nu sunt taxe mari, de doar 11 lei la mai putin de 1 kg.
Spor la targuit carti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog sa va spuneti parerea cu bun-simt, constructiv. Comentariile sunt moderate, nu apar imediat pe pagina. Incerc sa le aprob cat pot de repede.