Translate

vineri, 30 august 2013

Unica de septembrie

Nu mai cumparasem demult o revista deoarece nu mai vazusem nici una care sa ofere ceva atractiv la cadouri. De data aceasta mi-a sarit in ochi Unica de septembrie pentru ca in pachet am observat un flacon de sapun lichid, iar revista statea "bortoasa" in tipla , semn ca mai are ceva prin interior. Am achizitionat-o cu 9,9 lei din Carrefour si nu mi-a parut rau...



In afara de sapunul lichid care este Gatto Nero ("pisica neagra" suna bine!) si are 280 ml, deci full-size, am gasit intre pagini o mostra de Nivea Body Milk pentru dus, o mostra de ruj Ultra Color, nuanta Chic (mai inchisa) de la Avon, un catalog Yves Rocher si un catalog Style it up!, de fapt un ghid de ceasuri si bijuterii de la BBcollection. Am cautat informatii despre marca Gatto Nero, dar n-am gasit-o online la vanzare. Curios. De-abia o fi intrand pe piata? N-am aflat decat ca este nemteasca, Out of the blue este numele companiei -www.ootb.de si a fost fondata in 1986 la Bremen. As fi jurat, dupa nume, ca marca are ceva de-a face cu Italia. Sau Spania? Oricum, la alte exemplare de Unica erau si altfel de produse ale acestei marci. Am cautat review-uri ale marcii pe site-uri sau bloguri straine, pentru ca dateaza totusi din 2010 si ar fi trebuit sa existe ceva pe net despre ea. Nada ! Nici un cuvintel, nimic! Interesant. Pe site-ul de mai sus am gasit doar oja Gatto Nero. Totusi produsele caracteristice companiei nu sunt cosmeticele, cat lucrurile funny destinate mai ales copiilor, toate acele obiecte haioase, glumete si complet inutile cu care se pot face diverse glume sau pot fi folosite la petreceri. Daca stiti bratarile acelea ca niste fermoare colorate care se inchid si se deschid, ei bine, fac si din acestea. De altfel produc o gama asa de mare de fleacuri, incat site-ul lor arata ca un urias "38000" si comparatia este perfecta, sapunul lichid este facut in China, probabil si restul tot de acolo provin. So, nimic deosebit...dar sapunul imi trebuia.

2 comentarii:

  1. Cred ca anul trecut in septembrie mi-am cumparat o revista, avea o cutie cu unt de corp de la Fenel, cu parfum de plumeria de care m-am indragostit. Chiar sa imi mai iau o cutie zilele astea ca e deja toamna si merge un unt de corp :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) eu am luat Glamour cu mostra de parfum Bourjois si Marie Claire cu catalog Style it up si mostre Vichy.
    Ador ambele reviste, au articole deosebite :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.