Translate

marți, 22 aprilie 2014

Un proiect pentru copii - Semn spre carte

Sonia Spataru este un blogger cu inima mare, dar si cu puterea de a se lua la tranta cu inertia ... spiritelor. A inceput un proiect ambitios despre care puteti citi aici , un proiect numit "Semn spre carte". Scopul? Donarea de carti catre copii cu varste intre 6 si 18 ani. Imi permit sa citez din argumentatia proiectului:
"Într-o lume în care auzim tot mai des că lectura nu mai este o obișnuință, există copii și adolescenți care și-ar dori să citească, dar nu au acces la cărți. Și există părinți care pun cartea ultima pe lista de priorități. Nu pentru că așa vor. Pur și simplu mijloacele materiale îi obligă să facă acest lucru.
În aceeași lume în care trăim și pe care o blamăm pentru trecerea culturii mereu pe planul doi, există copii și adolescenți cu sete de cunoaștere, dar cărora le lipsește îndrumarea și sprijinul familiei. Uneori chiar și al școlii.

În această lume în care există oameni cu drag de carte, existăm și noi. Cei norocoși că am descoperit că și lectura te face om întreg. Dragul nostru pentru cuvântul tipărit va fi deplin doar atunci când îl vom împărți și cu alții."
Acum, proiectul "Semn spre carte" este inscris in competitia de pe site-ul Tara lui Andrei si va invit cu mare drag sa-l votati AICI, este cu adevarat inedit si pretios prin obiectivul pe care si-l propune. Daca nu sunteti familiarizati cu functionarea site-ului, va spun ca trebuie sa va faceti mai intai un cont, este simplu. Completati datele personale, vi se trimite un link de activare pe mail si un SMS pe telefon. Scrieti codul din SMS in casuta de pe site si contul devine activ, dupa care puteti vota imediat. Haideti, nu este dificil, este un gest simplu pentru un proiect de suflet.
Va multumesc!




Un comentariu:

  1. Îți mulțumesc că ești, ca de fiecare dată, alături de acest proiect. El are o șansă nu pentru că eu am o inimă mare, ci pentru că s-au adunat în jurul lui o mulțime de inimi mari.
    Mulțumesc deasemenea tuturor care își vor rupe câteva minute din timpul lor pentru a ne susține.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.