Translate

joi, 2 aprilie 2015

Optica Shades m-a invatat sa-mi aleg ochelarii

Fereasca sfantul sa va uitati la soare! Ca tot a fost discutia cu ocazia eclipsei. Fara ochelarii adecvati nu incercati nici macar in gluma o astfel de experienta... Eu si la umbra abia tin ochii deschisi, asa de rau ma deranjeaza lumina cateodata. Una peste alta nu mai pot circula "liber" fara ochelarii de soare la mine. Sa spun drept nu prea am mai dat atentie formei sau culorii ramelor pe care le port. Ma gandesc la ochelari ca la ceva sanatos, nu si estetic sau in trend. Dar prin tineretile cele indepartate, obisnuiam sa studiez cu atentie ochelarii inainte de a-i cumpara.
Probam nu stiu cate modele, eram atenta la achizitie. A fost la un moment dat in moda curentul "lacrima" sau "aripa de fluture"...Mi-a placut foarte tare ca ma prindea cel mai bine. Dadea o forma oarecum migdalata ochilor, ridica trasaturile, intinerea parca...

Exista ochelari pentru fiecare problema...

In paranteza fie spus, nu-mi place ca cineva sa-si tina ochelarii de soare pe nas atunci cand vorbeste cu mine. Nu-mi dau seama ce gandeste, unde se uita, daca se fereste de ceva. Eu fac gestul simplu de a-mi scoate ochelarii de soare cand conversez. Bineinteles se excepteaza de la regula mea persoanele care au probleme cu ochii, cum ar fi sensibilitatea la lumina. Apropo de asta, eu am dezvoltat o astfel de sensibilitate in ultimii ani. Vara, nu mai pot sta pe strada fara ochelari de soare. Iarna, ma deranjeaza teribil albul zapezii. Cred ca stiti ca stralucirea puternica a zapezii poate produce daune la fel de mari ochilor ca si lumina soarelui. Lentilele au rolul secundar de a proteja si pielea sensibila din jurul ochilor, intarziind imbatranirea tenului si aparitia ridurilor datorate radiatiilor. Pentru cei care isi petrec timpul liber pe langa ape, pe zapada sau in apropierea altor suprafete ce reflecta puternic lumina, trebuie sa stiti ca se folosesc lentilele polarizate. Aceasta calitate nu trebuie confundata cu protectia la UV, asa ca verificati bine ceea ce cumparati. Atentia va va feri de aparitia unor afectiuni cum sunt cataracta, leziuni ale ochiului sau chiar pierderea vederii. In cazul ochelarilor,  "mai mare" chiar inseamna "mai bun" deoarece protejeaza o suprafata cat mai larga in jurul ochilor.

Nu cred ca exista multe persoane care sa aiba vederea perfecta...

Una peste alta, daca aveti reale probleme cu ochii, nu v-as sfatui sa cumparati la intamplare. Si nici daca aveti ochii sanatosi... Ochelarii pot sa arate exact ca unii originali, de firma si totusi sa nu ofere protectie nici pe departe. In mod sigur un produs foarte ieftin nu asigura protectia necesara. Cel mai bine este sa alegeti un produs certificat, oferit la vanzare in magazine serioase. Am gasit un astfel de loc pe opticashades.ro care pune la dispozitie o gama diversa (de fapt sunt zeci de modele) de ochelari marca Ray Ban, un brand italian ce produce ochelari cu lentile prevazute cu filtru UV, realizati din materiale de calitate. Datorita formelor si culorilor variate acest brand este preferat de multe figuri publice ale Hollywoodului, asta datorita felului deosebit in care pot completa o tinuta si te pot scoate in evidenta.



Optica Shades are solutii si pentru a fi fashion si pentru a fi sanatos!

Poti parea vesel, sobru, om de afaceri, aventurier, diva, cuceritor, misterios...O pereche de ochelari te poate transforma chiar fara sa stii cat de mult. Am observat pe site atat ochelarii cu lentile polarizate despre care vorbeam mai sus, cat si lentilele in degrade de culoare, cu partea de jos mai deschisa, recomandate pentru condus. Am vazut si colectia Ray Ban Aviator, un design in forma de lacrima ce dateaza din 1937, creat pentru piloti, cu rame aurii clasice, un model fara varsta.
Magazinul Optica Shades ofera la fiecare pereche de ochelari achizitionata si un toc de piele cu laveta pentru curatarea profesionala a lentilei, un manual cu instructiuni si un certificat de garantie de un an de zile. In plus, ai dreptul sa returnezi gratuit produsul in termen de 15 zile daca este ceva ce nu iti convine. Ma gandesc ca pentru astfel de produse 100% originale, de o calitate neindoielnica, merita sa verifici reducerile de preturi de pe site pentru ca sunt serioase...
Asadar, aveti grija de ochii vostri!

2 comentarii:

  1. Ce-i drept eu nu prea am dat importanta alegerii ochelarilor, nu din punctul de vedere al calitatii lentilelor, ma axam doar sa imi stea bine :D Totusi odata cu inaintarea in varsta parca iti pui altfel problema...nu mai imi vine sa iau de la orice colt de strada...oricat de bine mi-ar veni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Avantajul pe opticashades este ca designul foarte frumos al colectiilor este combinat cu o calitate foarte buna, trebuie doar sa te hotarasti pentru ce vrei ochelarii.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.