Translate

sâmbătă, 4 aprilie 2015

Contazen - Fii Zen in contabilitate!

Contabilitatea nu se mai tine cu creionul pe hartie...

Tatal meu a fost contabil, asa ca imi dau seama perfect de uriasa evolutie inregistrata in mai bine de douazeci de ani. Parca il vad si acum, la masa din sufragerie, cu maldarele de hartoage imprastiate peste tot, cu ochelarii pe nas, adunand coloane interminabile de cifre, notand cu creionul pe margine, stergand adeseori, reluand calculele cand nu ieseau...
As putea spune ca munca de contabil prezenta o mare doza de stres, trebuia sa ai o minte organizata, sa stii ce si de unde sa iei si cum sa le "asamblezi" pe toate. Te ingropai in hartii la propriu!


Gadgeturi, aplicatii si afaceri mai complexe

Pe de alta parte, in prezent, tipurile de activitati desfasurate de diversii operatori economici sunt mult mai diversificate. Chiar activitatea in sine si-a intensificat ritmul, este alerta, solicita un mai mare grad de atentie si de reactie la factorii din jur. Nu este de mirare ca expresia "management financiar" a inlocuit mai nou, traditionalul "contabilitate", iar lucrul s-a mutat cu totul in mediul online. Pentru o simpla factura exista acum un program de facturare online ce se preteaza si celor mai marunti intreprinzatori, dar si celor mai dezvoltate companii si poate fi accesat de pe orice dispozitiv conectat la internet.


Relaxeaza-te, Contazen munceste pentru tine

La propriu! Daca as fi in postura unui angajat de firma mica sau mijlocie, n-as sovai. Platforma Contazen pare sa intuiasca acele gesturi marunte care ingreuneaza viata unui economist. Pentru ca, trebuie sa recunoastem, rutina ne innebuneste pe toti, activitatile repetitive ajung sa ne streseze chiar si atunci cand munca in ansamblu ne place.
Contazen ofera o solutie rapida, simpla, eleganta, de facturare online, cu posibilitatea transmiterii imediat, pe mail, a facturii catre client. Daca nu ma credeti, n-aveti decat sa testati platforma, emiterea a 5 documente pentru un utilizator este gratuita. Dupa care pretul este mai mult decat rezonabil, abonamentul pentru 50 de documente pe luna este de doar 9 lei!

Contazen este mai mult decat ti-ai putea imagina

Emiterea de facturi este doar varful icebergului. In realitate, programul se "ocupa" de nenumarate amanunte care sunt menite sa iti tina cifrele si rapoartele in ordine:
-gestioneaza portofoliul de clienti
-arata facturi restante sau incasari
-printeaza rapoarte
-emite automat facturi repetitive
-personalizeaza factura cu logo si semnatura
-securizeaza informatiile prin back-up zilnic datorita tehnologiei cloud
-permite accesul partial sau total al echipei tale

Contazen-asistentul tau financiar

Poate parea ciudat sa te referi la un program ca la o persoana, dar este evident ca poti fi recunoscator cuiva care iti usureaza munca si iti anuleaza aproape toate grijile. Prin Contazen poti avea imediat o privire de ansamblu asupra afacerii tale si poti identifica exact zonele "gri", cele la care trebuie sa mai lucrezi. Singura diferenta este aceea ca un asistent financiar in carne si oase te-ar costa ceva mai mult.
Eu cred ca merita incercat. Inregistrati-va pe platforma si apreciati singuri daca merita efortul...




8 comentarii:

  1. Un lucru bun si util acest program de facturare online.

    RăspundețiȘtergere
  2. mama e contabila. mai bine a zis a fost pt ca de doua luni e pensionara. si exact asta mi-e imaginea: un birou plin ochi de dosare, dulapuri intregi. Si un calculator vechi si ramolit..ma luau panicile cand ii faceam vizite la birou si o vedeam cum sta prinsa acolo intre dosare. Ciudat insa ca pt ea toate erau in ordine si stia de fiecare data exact de unde si ce dosar sa ia...
    E o meserie pe care nu as putea sa o practic...sunt prea zuzu! insa programul asta pare a face minuni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti dai seama ca tata s-a pensionat in '95, nici vorba de PC! Doar hartiile si creionul, eventual un calculator micut de birou. Ce vremuri! Ii voi povesti despre Contazen, sunt curioasa ce fata face.

      Ștergere
    2. :) Până atunci ar trebui să-l stăpâneşti la perfecţie ca să îl poţi explica! :)

      Ștergere
    3. Aoleu, eu si contabilitatea!!! Glumesti... Nu, ii spun doar ca exista.

      Ștergere
  3. De nevoie, îmi țin contabilitatea de vreun an și jumătate, deși nu am studii de specialitate, învăț din mers. Și, deși sunt conectată la tehnologiile prezentului, tot cu creionul/pixul pe hârtie lucrez. Într-adevăr, e o activitate ce aduce mult stres, iar eu nu sunt cea mai organizată persoană. Noroc că încă mai păstrez ceva abilități matematice, dar altfel, toată această muncă îmi afectează negativ randamentul în privința celorlalte lucruri pe care le am de făcut. Poate voi încerca la un moment dat un soft sau ceva de genul ăsta, dar deocamdată înot în hârtii. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-as putea sa fac din contabilitate o ocupatie constanta, inteleg regulile dar cifrele imi dau dureri de cap. trebuie sa ai vocatie pentru asa ceva. Probabil pe asta mizeaza si programele online, pe necesitatea de a te degreva de unele lucruri marunte si sacaitoare.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.