Translate

luni, 22 februarie 2016

Un SuperBlog de martisor

UPDATE 25.02.2016: Iata ca inscrierile pentru Spring SuperBlog au inceput deja, mai devreme ca anul trecut, fiti pregatiti de start!

Mda...E vremea!
De astazi intr-o saptamana, adica fix pe 1Martie, ca sa fie la sarbatoare mare, incepe Spring SuperBlogul. Pe care il voi sustine din culise de data asta pentru simplul motiv ca, fiind castigator in editia "a la longue", de toamna, am primit un kick out elegant odata cu marele premiu. Acuma, zau asa, mi se pare o cruzime din partea organizatorilor sa rasplatesti fidelitatea din atatea editii, suprimand dreptul de participare. Numai cand vad si stiu ca altii se pregatesc de start si incep sa ma furnice buricele degetelor. Asta e!
Dar, asa cum am procedat la fiecare inceput de editie, nu voi obosi sa-i indemn pe altii sa se inscrie, macar pentru atmosfera competitiei si discutiile din grupul de pe fb, daca nu pentru premii neaparat.
Veti putea consulta regulamentul actualei editii pe site, dar e bine sa il cititi pe cel din 2015 ca sa vedeti cu ce aveti de-a face, nu cred ca se va modifica esential.
Important este faptul ca sunt probe mult mai putine decat in toamna iar incepatorii isi pot face mana fara sa clacheze nervos. Capata experienta si invata sa scrie repede, cu imaginatie si la comanda, adica exact ce uraste un blogger mai abitir. Daca se mentine obiceiul de anul trecut, pe data de 1 Martie se va lansa si prima proba. Dar tot aveti timp de gandire deoarece, daca nu aspirati la premiile mari, va puteti inscrie oricand pe parcurs si puteti participa la ce probe vreti in functie de premiile individuale.
In concluzie, avand in vedere cata lume talentata am intalnit pe bloguri, cred ca multi ar trebui sa ia in considerare participarea lor la o astfel de competitie. Este o cursa dura cu altii si cu tine insuti si iti poti testa limitele. Nu se stie niciodata cand vei avea nevoie de acest "antrenament". Eu am sa va spun doar ce am constatat pe pielea mea: dupa prima participare, o editie de toamna in care am mitraliat vorbe in peste 20 de articole, am avut surpriza sa vad ca articolele in general incep sa se inchege mult mai repede. Era ca si cum probele din concurs ar fi rupt un baraj ce imi stavilea ideile si cuvintele. Din punct de vedere tehnic, al indemanarii scriitoricesti, a fost cel mai mare castig ca blogger.
Ramane la latitudinea voastra daca vreti sa invatati ceva si sa capatati experienta. Eu mi-am propus sa scriu cate ceva legat de chichitele concursului, observatiile mele si trucurile descoperite pe parcurs. Si voi fi pe clasament in fiecare zi, ca doar obiceiurile vechi dispar extrem de greu.
Va astept in competitie!

9 comentarii:

  1. Eu, dupa 3 editii, n-am descoperit niciun truc si nicio chichiţa asa ca mor de curiozitate sa vad ce-o sa ne dezvalui :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista...de fapt sunt chiar reguli particularizate in functie de sponsori, mai greu este cand apar sponsori noi dar cu putina logica o scoti la capat.

      Ștergere
  2. Ma tot bate gandul sa incerc marea cu degetul, dar chestiile tehnice cred ca imi vor da furca.Dar m-ai stii? Oricum, te felicit din tot sufletul pentru reușitele tale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar poti sa te inscrii, vezi cum este, alegi probele care te inspira, poate si castigi vreun premiu si in toamna esti pregatita. Cerintele tehnice sunt ca la orice competitie, nr de cuvinte, linkuri, diferenta o face tema care de multe ori este o adevarata provocare.

      Ștergere
    2. @Adriana, participă! Poţi face duzinile de cuvinte aşa că asta va fi doar o nouă mică provocare.

      Ștergere
  3. Păi şi când începe? Că nu am văzut nimic pe nicăieri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne, esti culmea! De martisor, nu zisei? In prima zi de martie incep si inscrierile si probele, asa a fost si anul trecut.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.