Translate

sâmbătă, 2 aprilie 2016

Vine vara, pregatiti-va costumele!

Costumele de baie, bineinteles!
Din cate citesc eu pe ici, pe colo, se poarta in continuare costumele de baie intr-o singura piesa, dar cu variatiuni din ce in ce mai indraznete, modelele fiind decupate mai mult sau mai putin, imprimate sau uni, iar daca sunt uni apar texturile inedite. Eu stiu ca astfel de costume nu prea incanta doamnele si domnisoarele noastre deoarece acopera pielea si nu te poti bronza uniform, plus ca dolofanele ca mine par cam incorsetate, taie si zgaraie si intra prin toate locurile neasteptate, incomodand celulita (hi, hi) dar, pe de alta parte, este clar ca strang cutele de tot felul si aranjeaza mai bine formele corpului. Asa ca trebuie sa rabde baba la frumusete.
Iata, mai jos, trendurile din acest an, unele vin din urma, nu sunt chiar noi.
Costumul de baie imprimat poate fi foarte frumos, depinde ce patternuri sau imagini afiseaza, pe la casele mari gen Dolce&Gabbana ajung la 800$, asa ca sunt extrem de la moda.

Cele de la Mara Hoffman au modele geometrice delicate, in culori vii, tropicale.


Costumele cu model texturat sunt de regula uni si prezinta mici detalii pe margini, cusaturi multiple sau material jacquard. Un exemplu bun ar fi cele de la Marysia.


Costumele pe un umar, adica asimetrice, au un farmec aparte asa cum sunt cele de la Jessika Allen sau Gottex.


Lisa Marie Fernandez propune costume...innodate si zau ca acestea au un aer deosebit, sportiv si romantic in acelasi timp.


Iar daca va amintiti de vremea cand se purtau costume crosetate, aflati ca acest look este in continuare la moda, desi este dus la alt nivel asa cum ne arata brandul She made me.
In orice caz, daca nu sunteti sigure ce tip de costum sa va alegeti in functie de silueta voastra, exista indrumar si in acest sens. Va rog sa derulati imaginea de la bara din dreapta.

3 comentarii:

  1. Sunt niste costume de baie foarte frumoase,insa eu nu as alege genul acesta de costume tocmai din cauza motivului amintit de tine"nu te poti bronza uniform".Felicitari pentru blog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate la piscina sa mearga mai bine...Multumesc pentru apreciere!

      Ștergere
  2. Alea înnodate nu știu de ce nu-mi plac, îmi par ciudate, prea atrag atenția, bănuiesc că dau bine la poze.
    Anul trecut mi-am luat de la Jolidon primul meu costum de baie întreg. Seamănă cu cel de la Mara, primul pus de tine dar e cu breteluțe. Dacă știam că sunt așa sexy și comode costumele de baie întregi, evident dacă-l găsești pe @the one, îmi cumpăram mai demult.
    Cu bronzul nu prea am probleme, oricum folosesc FPS 50% pe tot corpul.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.