Translate

luni, 20 februarie 2017

Cum faci un cont nou la agențiile de pariuri online pentru primul tău pariu


Știi ce trebuie să faci în primul și în primul rând ca să câștigi la pariuri? Trebuie să îți deschizi cont. În principiu, acesta este singurul proces care îți va răpi câteva minute în ceea ce privește pariurile online. 

Deschiderea contului la o casă de pariuri online poate părea un impediment pentru unii, dar te asigur că merită să ai răbdare să completezi formularul. De exemplu, un cont nou la Unibet vine la pachet cu niște oferte interesante.
Să o luăm „în ordinea numerelor de pe tricou”. Pentru a-ți face cont la o agenție de pariuri online trebuie să ai peste 18 ani. Dacă ai îndeplinit această condiție, nimic nu îți mai poate sta în cale. Nimic în afară de lipsa Internetului, dar, dacă citești acest articol, bănuiesc că nu e cazul.

Primul pas: înregistrează-te

Alege o casă de pariuri online. Sau mai multe. Sunt câteva chiar bune dintre cele care funcționează legal în România. Accesează site-ul și dă click pe „Înregistrează-te”, sau „Sign up”, în cazul în care interfața este în limba engleză. Agențiile de pariuri de top au site-ul în română.
Pe ecran va apărea un formular în care va trebui să completezi datele personale. În general, acestea se referă la nume, prenume, email, data nașterii, CNP, adresă, țară, telefon mobil. Atenție! Trebuie să introduci datele reale. Ulterior, va trebui să trimiți o copie după cartea de identitate. Contul îți va fi suspendat dacă datele nu coincid.
Odată completate informațiile personale, ți se va cere să introduci un nume de utilizator și o parolă. Numele de utilizator poate să nu aibă nici o legătură cu numele tău real. Poți să îți spui, de exemplu „pariorfantastic2017”. Cine știe, poate este un username cu noroc.

Nu trata cu superficialitate


După ce ai trecut și de acest pas, vei fi rugat să scrii răspunsul pentru o întrebare de securitate. Este o practică întâlnită și pe alte platforme. În cazul în care uiți parola și nu mai ai acces la email, răspunsul la această întrebare te poate ajuta să îți recuperezi contul, deci nu trata cu superficialitate nici această secțiune.
În fine, trebuie să bifezi apoi că ai peste 18 ani și că accepți termenii și condițiile. Știu că nu îi arde nimănui să citească niște multe pagini pe care sunt scrise multe lucruri care pot părea neinteresante, dar sfatul meu este să ai răbdare și să parcurgi regulamentul. Este util din mai multe puncte de vedere.

Citește cu atenție regulamentul

În primul rând, afli despre cum poți depune bani în cont, despre suma minimă per alimentare, despre miza minimă, despre câștigurile și retragerile maxime.
După ce te-ai înregistrat, vei afla că trebuie să îți verifici identitatea, adică să trimiți reprezentaților casei de pariuri câteva documente relevante precum: copie după cartea de identitate, copie după cardul bancar (dacă ai depus bani prin intermediul unui asemenea instrument), un extras de cont bancar, o factură de utilități etc. Fiecare operator poate avea pretenții diferite în ceea ce privește această operațiune.

Poți juca, dar nu poți retrage bani

Nu ești obligat să verifici identitatea înainte de primul pariu. După ce te-ai înregistrat și ai depus bani, poți juca în voie. În schimb, nu poți retrage fonduri până când angajații agenției de pariuri nu vor avea confirmarea că ai trecut date reale în formularul de înscriere. Procedura este impusă de ONJN, iar operatorii nu fac decât să se supună. Asigură-te că realizezi acest proiect cât mai repede pentru a evita suspendarea contului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.