Translate

miercuri, 26 aprilie 2017

Cum ajuta anvelopele Sava Intensa HP la obtinerea performantei


Soferii de autoturisme care cauta sa realizeze o buna investitie, atat sub raportul pretului, cat si din punct de vedere al calitatii, se pot orienta cu incredere catre linia de anvelope de vara Sava Intensa HP. Iata, pe scurt, cateva proprietati ale acestui model fabricat de compania slovena, care incepand cu anul 2006 este afiliata grupului Goodyear Dunlop din Europa Centrala si de Sud-Est.

In primul rand, montand un set de anvelope de vara Sava, soferii de vehicule tip autoturisme se pot bucura de deplasari in siguranta catre destinatiile dorite, atat in mediul urban, cat si in afara localitatilor, in cazul parcurgerii unor trasee mai lungi, deoarece aceste anvelope va furnizeaza performante de top pe intreaga perioada de utilizare in sezonul de vara. Este vorba de randamentul kilometric crescut, facilitat de noua compozitie a benzii de cauciuc cu un compus polimer revolutionar, precum si de optimizarea la nivelul blocului de rulare.


Alte caracteristici sunt legate de furnizarea unei uzuri uniforme, ca urmare a conturului mai larg ce permite o distributie egala a presiunii. Manevrabilitatea sporita pe suprafetele carosabile umede, afectate de ploaie, se datoreaza in mare parte densitatii marginilor de prindere si muchiilor taioase care maresc aderenta, cat si compusului de silica inovator introdus.

Dispunand de o greutate redusa si adaos de siliciu, cauciucurile de vara Sava, model Intensa HP, ofera o rezistenta redusa la rulare, favorizand un consum mai mic de combustibil. In concluzie, daca va intereseaza beneficii precum un excelent raport pret/calitate, un nivel mai redus de emisii C02 si calatorii fiabile pe intreaga perioada a sezonului estival, puteti conta pe cauciucurile Intensa HP fabricate de Sava.

2 comentarii:

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.