Translate

duminică, 23 iulie 2017

Slemol pentru o silueta...sanatoasa

De fapt, pe cutie scrie "silueta fara riscuri", cu referire la faptul ca o dieta de slabire poate fi extrem de daunatoare sanatatii daca este dusa la extrem. Dar chiar si pe termen scurt, un regim alimentar mai restrictiv, de cateva saptamani, poate perturba functionarea organismului nostru. Si, din proprie experienta, va asigur ca daca ai capatat un deficit cronic de vitamine/minerale, greu il mai recuperezi, indiferent ce suplimente ingurgitezi.
Asadar, Slemol, suplimentul ayurvedic 100% natural din plante medicinale indiene, de la Star International Med Impex, previne neplacerile legate de o slabire accentuata, in conditiile unei alimentatii sarace in calorii si nutrienti.
Mai pe scurt, acest produs actioneaza prin reducerea apetitului. Stim cu totii ca intr-o dieta sanatoasa, nu eliminarea unor grupe de alimente este cheia, ci reducerea cantitatii de hrana, disciplina si efortul fizic sporit. Asadar, Slemol se foloseste de o combinatie de extracte vegetale pentru a face lucrul cel mai chinuitor in curele de slabire: suprimarea poftei de mancare. Concomitent, regleaza tranzitul intestinal, normalizeaza metabolismul, elimina apa si toxinele. Ei bine, asta e un fel de reteta de viata lunga, nu-i asa? Este situatia ideala.

Acest supliment este un tratament de cursa lunga. Nu face minuni instantaneu si nici nu isi propune lucrul acesta, este menit sa asigure procese fiziologice normale ceea ce duce, logic, si la reglarea greutatii corporale.
Perioada standard de administrare este de 3 luni, dupa care nu am vazut sa se indice vreo pauza, pur si simplu te autoevaluezi, vezi ce rezultate ai sau cum te simti si hotarasti daca este cazul sa continui.

In lista de ingrediente sunt zece specii de plante, concentratia cea mai mare avand-o extractul de fructe de Garcinia, urmat de guggul, piper indonezian, lemn dulce, giloy, ghimbir si celelalte.
Se recomanda numai adultilor de peste 18 ani, cate 1-2 tablete de 3 ori/zi. Nu se administreaza concomitent cu alte produse de acelasi fel, nu este destinat femeilor insarcinate sau care alapteaza si persoanelor cu boli cronice. Si nu are potential alergenic. Dar, va sfatuiesc sa cititi comentariile la produsul de pe site, veti vedea de exemplu ca se poate lua in cazul diabetului deoarece regleaza metabolismul.

Cutia de Slemol are 50 de tablete si in prezent exista promotia 3+1 gratis pe site. Eu as vrea sa-l incerc si pe perioada iernii, cand pofta de mancare este extrem de accentuata din cauza frigului. Acum, vara, oricum alimentatia mea este mai usoara deoarece sufar de cald si simt nevoia sa merg pe fructe si legume. Pe mine pofta de mancare ma omoara, nu pot deloc sa o controlez in sezonul rece.

 In incheiere as adauga ca, indiferent ce suplimente va hotarati sa incercati, nu uitati ca este necesar si un mod de viata ordonat pentru a obtine rezultate rapide. De asemenea, va sfatuiesc sa va orientati intotdeauna spre suplimente cu origine bine cunoscuta si certificata, cum este Slemolul, si sa va feriti de toate "minunile" care impanzesc internetul si a caror compozitie este dubioasa.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.