Translate

vineri, 15 septembrie 2017

Antioxidantul, un supliment necesar

Nu stiu de ce toata lumea are impresia ca omul, ca specie, imbatraneste astazi mai greu decat o facea acum un secol sau doua. Este doar o iluzie. Imbatranirea celulelor este determinata genetic. Numai ca acum un secol, de exemplu, nu erau disponibile pe piata produsele care sa pastreze aparenta tineretii. Cu alte cuvinte, astazi ne amagim cu creme care mentin pielea intinsa, dar realitatea este ca tot la 20 de ani incep procesele degenerative. Este adevarat ca in trecut media de varsta era relativ redusa, dar se murea la varste mai mici din pricina bolilor si din cauza ca medicina era practicata dupa ureche, nu existau antibiotice sau vaccinuri si nici conditii corespunzatoare de igiena.
Astazi avem de toate, inclusiv mijloacele sa luptam impotriva proceselor naturale de imbatranire a organelor corpului nostru. Nenorocirea este ca plamanii si creierul sunt primele care dau semne de imbatranire, adica exact alea esentiale. Dupa 40 de ani apar problemele la ochi, inima si dinti, la 50 rinichii, la 55 stomacul si auzul...Pana la 70 de ani sunt ramolite toate si nu este deloc o perspectiva imbucuratoare, dat fiind faptul ca mai toti ne dorim sa ajungem macar la 80 intregi la minte si sa ne tinem nepotii in brate, fara sa rada cineva ca ne-am prostit de tot.
Stramosii nostri au avut avantajul incontestabil al unui mediu mult mai curat si al unei hrane mult mai sanatoase. Dupa cum spuneam mai sus, ar fi fost longevivi daca nu interveneau bolile de tot soiul. Noi dispunem de o stiinta avansata, dar platim un tribut tare greu civilizatiei. Suntem agresati de o poluare pe care nu o putem evita, suntem imbuibati cu alimente pline de substante chimice. Rezultatul este ca in organismul nostru, ca urmare a proceselor oxidative naturale, apare un numar exagerat de radicali liberi, fragmente de molecule cu electroni lipsa sau in plus, in cautarea altor electroni de care sa lege. Acesti radicali liberi pot distruge celule, proteine sau chiar ADN, generand boli foarte grave, cum este cancerul. Existenta lor este contracarata prin aportul de antioxidanti-vitamine si minerale provenite din alimentatie.

In situatia in care alimentele nu pot oferi suficienti antioxidanti, ramane sa apelam la o sursa mult mai eficienta si anume plantele. Antioxidantii special extrasi din plante nu trebuie sa lipseasca din nicio casa.
Cu extracte din samburi de struguri, pulbere din fructe de jujuba si rodie, Antioxidant Star este un produs de inspiratie ayurvedica, supliment natural 100%.
Poate va intrebati de ce ar trebui sa avem mai multa incredere in produsele inspirate din traditia ayurvedica. Le-as acorda prioritate deoarece combinatiile de fitoextracte au fost puse la punct printr-o practica multimilenara, astfel incat sa se ajunga la cele mai eficiente asocieri.
De exemplu, jujuba este o planta folosita in scop medicinal, nu numai in India, dar si in China, iar studii recente au aratat ca are capacitatea de a combate cu succes stresul oxidativ.
Rodia este cunoscuta de foarte mult timp pentru beneficiile sale in reducerea tensiunii arteriale, a colesterolului sau a glicemiei, dar si avand efect antiinflamator. Cel mai spectaculos efect este insa inhibarea cresterii celulelor canceroase, avand rezultate mai ales in combaterea cancerului de prostata, de plamani, colon sau sani.
Cat despre samburii de struguri, sunt sigura ca ati citit o gramada despre beneficiile unei diete cu aceste fructe care sunt asociate intotdeauna cu lupta impotriva proceselor degenerative. Compusii fenolici bioactivi, cum este resveratrolul, sunt cei responsabili de rolul antioxidant.

Avantajul incontesabil al suplimentului Antioxidant Star este faptul ca poate fi administrat inca din tinerete, dupa varsta de 12 ani, astfel incat el exercita si un important rol de preventie, de sustinere a unei activitati fiziologice normale dincolo de varsta la care spuneam ca apar fenomene degenerative.
Detoxifierea este binevenita la orice varsta, tocmai din cauza mediului in care traim si care ne solicita foarte mult organismul, obligandu-l sa munceasca mai mult pentru a se debarasa de toate substantele ne-naturale ajunse in sistemele sale.
Puteti gasi Antioxidant Star la flacon cu 50 sau 100 de tablete, in magazinul online ayurmed.ro

2 comentarii:

  1. Stiu că sunt preeeea exagerată dar, în funcție de analize si anotimp eu dau o gramada de bani pe antioxidanți. Mi se par esentiali să fie, știu ca nu asimilez cum trebuie. Cumpar Omega 3 si 6, magneziu-magnerot (am avut nevoie de suplimente mari si-n sarcina dar m-au ajutat mult si mental) ginko biloba, cartilaj de rechin. Deci: vitamine minerale si antioxidanti :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Incerc si eu sa ma tin de ele, uneori uit ca trebuie sa iau in fiecare zi, in orice caz am marit atentia odata cu varsta. Si stau intr-un oras cam prea poluat, asa ca suplimentele sunt chiar obligatorii.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.