Translate

sâmbătă, 4 ianuarie 2020

Cum imbracam un barbat dificil cu un outfit la moda

Nu cred ca exista persoane mai conservatoare decat barbatii maturizati inainte de revolutie. Pe cat sunt cei tineri de deschisi catre tot felul de trenduri, unele chiar ciudate, pe atat sunt generatiile adulte de blocate in vechile cutume. Sau, cel putin, debusolate, deoarece exista si firi aventuroase, dornice de a experimenta, intre anumite limite, fireste.

Si nu cred ca exista femeie care sa nu fi dus munca de lamurire cu partenerul de viata, in incercarea de a-l face sa avanseze putin cu gusturile in materie de imbracaminte barbati. Uneori, munca de lamurire poate fi o adevarata lupta pentru a schimba o imagine ponosita. Pentru ca barbatii au prostul obicei sa se ataseze ireversibil de anumite piese de imbracaminte, care li se pare lor ca li se potrivesc. Si nu mai renunta la ele cu anii.
"Stii tu pe unde e tricoul meu, acela cumparat dupa ce am dat bacul? A fost primul meu tricou de firma..." De cate ori ati auzit refrenul acesta? Primul tricou de firma e transformat de mult timp in carpe de praf, dormind linistit somnul de veci al reciclarii, dar consortul tot se da de ceasul mortii ca vrea sa-l mai poarte macar o data. Dupa 30 de ani!

Bineinteles exista si categoria barbatilor pe care nu-i convingi neam sa intre intr-un magazin si sa probeze ceva. Pur si simplu le e sila de atmosfera aceea care place atat de mult femeilor. Prefera sa umble in toalele vechi cat se poate, numai sa scape de corvoada cumparaturilor.
Pentru toate categoriile de barbati dificili, enumerate mai sus, femeia are o singura solutie: shoppingul online. Stii bine ce dimensiuni are jumatatea ta, ce masuri poarta? Poti sa achizitionezi simplu, cate o intreaga tinuta, fara nici o bataie de cap, doar stand in fata calculatorului. Totul este sa te hotarasti ce stil alegi. Sfatul meu este sa fii atenta si la preferintele barbatului si sa nu incerci sa-i schimbi brusc si radical viziunea despre el insusi. Putina diplomatie este mai buna ca orice alta tactica agresiva.

Asadar, sa le luam pe rand. Ca si in cazul femeilor, exista basics-urile, cum zic americanii, adica piesele neutre care nu trebuie sa lipseasca din garderoba nimanui deoarece ele compun celelalte tinute. Eu va recomand sa mergeti pe un magazin online, cum este Neer.ro, care ofera toate piesele necesare, de la imbracaminte si incaltaminte la genti, ceasuri si accesorii, si sa faceti "aprovizionarea" de-acolo.

Hanorace si/sau pulovere

Fie ca are un serviciu care nu necesita tinute office, fie ca se plimba, sofeaza sau face sport in aer liber, un barbat are nevoie de o haina usoara, moale, confortabila, care sa nu-i stanjeneasca miscarile. Hanoracele si puloverele sunt perfecte in outfiturile casual si cele pentru relaxare. Iata mai jos cateva variante.
 



Pantalonii jeans

Aici cred ca e un larg consens. Blugii sunt atat de comozi si vin atat de bine, incat e greu sa gasesti barbat care sa n-aiba in dulap macar o pereche, indiferent ca sunt vechi si demodati sau noi si rupti in genunchi, cum s-ar zice. Pe Neer.ro gasiti tot felul de croieli, pentru toate varstele si gusturile.
 
 
Camasa

Chiar daca e fan tricouri si tinute sport, tot apare o ocazie in viata cand un barbat are nevoie sa se imbrace intr-o camasa. Macar ca e vorba de interviul de angajare si tot e musai sa arate nitel mai scuturat ca de obicei. Nu e obligatoriu sa-si puna cravata si butoni, camasile arata super cu un sacou si fara sa dea impresia ca purtatorul se duce la o nunta.
Ca sa nu mai zic ca exista camasile din denim sau reiat, care pot fi purtate descheiate, cu un tricou pe dedesubt.
 
 
Pantofii

Cuvantul "pantofi" poate da mari dureri de cap unui barbat care nu iese din "adidasi" decat atunci cand se baga in pat. Este adevarat ca sugereaza un stil mai elegant, dar pantofii sunt de multe feluri, inclusiv pentru activitatile de zi cu zi. Neer.ro ofera o mare diversitate de pantofi, in aceasta categorie fiind incluse si ghetele pentru vreme aspra.
 
 
La cele de mai sus se mai adauga si alte piese de "rezistenta" si de cursa lunga (in timp!) cum ar fi jacheta din stofa sau costumul de haine. Ambele compun o imagine care arata ca purtatorul se ingrijeste ceva mai mult de propria imagine si tine sa aiba respectul celorlalti. Chestia asta devine foarte importanta intr-o societate care pune pret pe aspectul exterior, chiar daca nu prea ne place aspectul acesta. In orice caz, magazinul Neer.ro ne convinge ca se poate obtine o imagine decenta fara sa scoti o gramada de bani din buzunar, iar asta conteaza foarte mult pentru majoritatea cumparatorilor. Si probabil ca in acest fel l-ati putea convinge si pe partener sa-si mai schimbe garderoba, aratandu-i ca totul se poate face la costuri rezonabile.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.