Translate

vineri, 25 mai 2012

Un concurs Pink…Box!


Pink Box este proiectul eva.ro, o iniţiativã girlish şi stylish pentru cele ce vor sã testeze produsele înainte de a arunca banii în dreapta şi în stânga cu riscul de a nu fi mulţumite de achiziţii.


Pink Box este o jucãrioarã roz cu surprize, pentru fete cuminţi (sau mai puţin!-mâţa blândã zgârie rãu) şi precaute. In fiecare lunã sunt oferite 5 produse full size sau travel size, alese cu grijă ca sã-ţi coloreze viaţa în roz cum sunã reclama de pe site. Brandurile oferite pot fi vizualizate aici http://www.eva.ro/pinkbox/brands.php  sunt renumite şi sunt sigurã cã fiecare dintre noi şi-ar dori sã încerce unele dintre produsele mai greu accesibile din cauza preţului din magazine.
Preţul unei Pink Box lunare este de 44 lei cu tot cu TVA şi transport prin curier, conţinutul e o surprizã şi face parte din joc, iar prezentarea cutiuţei este dulce ca o bomboanã fondantã.
Dacã cele spuse mai sus v-au deschis apetitul pentru necunoscut, vã anunţ cã aveţi marea ocazie de a câştiga pur şi simplu o Pink Box (dintre cele trei oferite).
Ar fi o surprizã dublã şi cu atât mai plãcutã.

Un comentariu:

Va rog sa va spuneti parerea cu bun-simt, constructiv. Comentariile sunt moderate, nu apar imediat pe pagina. Incerc sa le aprob cat pot de repede.