Translate

sâmbătă, 18 august 2012

Un fotograf la inceput de drum


...la început de drum în viaţă deoarece este proaspăt absolvent de arhitectură. In schimb cu fotografia cochetează de mai mult timp. Cu fotografia realizată la modul profesionist ! Va invit să vizitaţi blogul arhitectului şi fotografuluiCostin Gheorghe, « My life through lens ».
Viaţa văzută prin lentilele de aparat ale lui Costin are culori şi cadre excepţional de frumoase, sensibile şi grăitoare. Dacă accesaţi în dreapta blogului secţiunea « familEvents »,  veţi vedea că tânărul, profesionist în devenire, este disponibil pentru servicii de realizare fotografii în cadrul evenimentelor familiale. 



Dar, ca să vedeţi cum se cunoaşte ochiul de arhitect, aceste fotografii sunt deosebite...Costin nu fotografiază oameni aşezaţi unul lângă altul, zâmbind caraghios la aparat, el surprinde întotdeauna o frântură de viaţă, amănunte care scapă ochiului liber, iubirea dintre tinerii căsătoriţi, tandreţea în gesturi, priviri, obiecte, zâmbete. Ce să mai, sunt cele mai frumoase fotografii de nuntă pe care le-am văzut vreodată. Oricare dintre ele poate fi înrămată şi pusă pe perete. Toate reprezintă un omagiu adus dragostei iar eu le-aş aduna într-o expoziţie deschisă publicului, atât sunt de reuşite. Dacă intraţi pe linkul de mai sus, vă garantez că veţi lua la rând toate albumele şi nu vă veţi plictisi să le vizionaţi pe toate. Fiecare cadru are ceva care atrage privirile şi te invită să zăboveşti şi să analizezi.
Costin este un tânăr care vrea să lucreze, este extrem de autocritic şi perfecţionist, este dispus să călătorească oriunde dacă este invitat să facă fotografii undeva şi tratează fiecare angajament cu la fel de multă responsabilitate. Dacă ar fi să dau timpul înapoi şi să mă căsătoresc din nou, n-aş sta deloc pe gânduri şi el ar fi fotograful nunţii mele.

2 comentarii:

  1. Oh! Multumesc mult! A trecut asa mult de la acel eveniment, dar tot a ramas unul dintre preferatele mele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. As fi putut alege poze cu mult mai frumoase dintre cele facute de tine, dar n-am vrut sa apara fetele protagonistilor. Oricum, sunt extrem de expresive.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.