Translate

miercuri, 20 martie 2013

Decat o mobila



Mobila a reprezentat dintotdeauna o parte esentiala a unui decor interior. Oricat de la moda ar fi acum stilul minimalist sau cel futurist, mobilierul ramane o parte integranta pe care nu o putem inlatura in niciun fel. Fie ca locuim la casa sau la bloc, ca avem mult spatiu sau putin, ca suntem traditionalisti sau non-conformisti, ca ne place opulenta sau discretia, modelele de piese de mobilier exista in foarte multe variante astazi, pentru orice gusturi si personalitati.
Evolutia industriei mobilei nu se rezuma doar la evolutia produselor; daca inainte existau numai fabrici sau magazine la care te duceai si iti alegeai ce iti placea, acum exista si foarte multe magazine online, tot acest proces al achizitionarii devenind mult mai simplu si la indemana. Spre exemplu, o cautare de genul “mobila lemn” va afisa un numar foarte mare de rezultate, oferind o gama variata de produse, de la scaune si pana la seturi standard de mobilier pentru o anumita incapere. De asemenea, preturile sunt si ele foarte variate, unele accesibile pentru oricine, altele reprezentand un lux pentru foarte multi, insa ideea de baza este ca o comanda online aduce mai multe beneficii, atat ca timp, cat si ca si cheltuieli, fata de ce presupune achizitionarea mobilei deplasandu-te tu la magazin. Un exemplu foarte bun este ca, indiferent de orasul din care esti, poti achizitiona “mobilier bucuresti” fara niciun fel de problema sau bataie de cap.
Pe final, nu ne mai ramane decat sa va sfatuim sa nu luati decizii superficiale si la repezeala cand vine vorba de crearea decorului casei dumneavoastra, intrucat supra-aglomerarea incaperilor, sau combinarea unui numar prea mare de culori, sau alegerea unui design prea formal, banal sau mohorat, vor avea efecte mult mai drastice asupra noastra si a tonusului zilnic decat ne imaginam. In rest, lasati-va creativitatea sa isi faca de cap!

2 comentarii:

  1. Mie îmi plac mult amenajările cu iz retro, vintage. Astea moderne şi minimaliste îmi par seci.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici mie nu imi place stilul minimalist, este lipsit de caldura. Mie imi place stilul organic cu forme inspirate din natura.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.