Translate

vineri, 21 iunie 2013

Victorieeeee !!! Am terminat clasa I

Mai mult fiu-meu decat eu, dar putem sa vorbim la plural, caci e o victorie de familie, nu? Ieri seara am avut o mini-serbare plina de emotie, nu oficiala in curtea scolii deoarece am inteles ca la clasa I  nu se mai fac serbarile acelea pompoase, cu premianti, pe care le stiam noi. Asadar ne-am inghesuit 35 de copii+rudele aferente in salita in care si-au petrecut primul an din cei 12 de scoala. Cum s-ar zice, primul a fost mai greu, sa vezi acum ce repede trec urmatorii.
Am cazut cu totii de acord ca a fost atat de epuizant incat pe la 14 ani ar fi cazul sa le cautam un serviciu, sa castige si ei un ban. Glumeam, evident! Copilasii au avut emotii, cel putin al meu asta mi-a marturisit pe drum, speriat ca nu o sa-si capete diploma de absolvent la care viseaza de ceva timp. S-au ales toti cu doua diplome si coronite, cumparate de noi, parintii si tinute la secret pana in momentul festivitatii. Ne-am pozat in toate pozitiile, in diverse permutari, astfel incat toata lumea sa aiba amintirile de rigoare. Cand am ajuns acasa ma simteam deja mult mai usurata, nu pentru ca incepe vacanta de vara, ci pentru ca am scapat de stresul primului an, iar la toamna vom fi cu totii mult mai relaxati. Ne-am oprit in magazin si ne-am cumparat un munte de inghetata pe care am halit-o uitandu-ne la desene animate. Am stat treji pana la 1 noaptea ca la o mare sarbatoare. Azi-dimineata in troleu s-a simtit vacanta, am mers lejer, nu mai era picior de licean. Se putea respira.

 Postarea participă la  jocul HAPPY WEEKEND! - Ediţia 24

SFAT
Acum trebuie sa le ocupati timpul in vacanta... Nu e nimic mai stimulant pentru imaginatia lor decat un lego de cumparat . Pot sa combine piesele si in alt fel decat este modelul din cutie. Gasiti lego de vanzare in foarte multe magazine online.

14 comentarii:

  1. Chiar ma intrebam daca se mai dau coronite,uite ca imi confirmi ca se dau.Mi-ai amintit de cand a terminat eu cl I, am fost la cofetarie cu ai mei.Ce zi frumoasa am avut!

    Succes pe mai departe,primul pas a fost facut,mai sunt multi altii,sa-i treaca la fel de bine si usor!

    Fetele mele mai au o saptamana de scoala,inca.Vacanta frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe vremea mea aveam niste emotii teribile, ca era cu premii si pachete de carti si coronitele erau numai pentru fruntasi... Acum este alt curent la care eu subscriu, in clasa I nu se poate face o departajare clara, n-are rost sa-i demoralizezi pe ceilalti alegand 3 premianti. Toti copiii se straduiesc si merita rasplatiti.

      Ștergere
  2. Felicitari, dragilor! Cine a avut medie mai mare? El sau tu? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am vrut sa dau un exemplu negativ dar in loc de inghetata simteam nevoia de o tarie. C-asa se'mbata romanul la zi festiva, de bucurie! Se'mbata si la necaz, deci nu stiu cand mai e trez de fapt!

      Ștergere
    2. :)))) iti prindea bine o tarie, te cred :))

      Ștergere
  3. Felicitări și vacanță plăcută!
    Coronițele sunt cea mai frumoasă amintire din clasa I, ceva mai minunat nu există. Noi mai avem două examene, dar ce-a fost mai greu a trecut cu bine. Happy weekend și încă un munte de înghețată! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicitări! :) Te înțeleg exact, acum o săptămână am trăit emoțiile astea frumoase, avem copii de aceeași vârstă.
    Vacanță plăcută!
    HW! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, atunci chiar stii despre ce vorbesc...vacanta placuta si voua!

      Ștergere
  5. Felicitări! :)
    Îngheţata o dau eu: cu banane şi cu zmeură, făcute-n casă, parol! Acu-s la frigider, pe seară-s numai bune! :)
    Weekend minunat, dragilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc...imi inchipui ce bunatate ai pregatit. Eu n-am facut niciodata inghetata in casa, sunt prea lenesa..

      Ștergere
  6. Felicitări căpitanului!
    Următoarele 3 luni poate dormi cât vrea dimineaţa şi are program de voie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari!
    Sunt meritate. Stiu ce stres imens au in clasa I si copiii, si parintii. Atat pentru ca e o schimbare cat si pentru ca sistemul de educatie romanesc trece prin ce trece.
    Ii urez vacanta cat mai placuta si distractiva! :)
    Happy weekend in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari pentru istetul tau baietel si pentru tine o mamica perfecta!:)
    Noi am terminat abia grupa mica :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.