Translate

sâmbătă, 30 august 2014

SilverZone-argint cu parfum de dragoste

Stiti ce greu este sa gasesti lucruri care sa se asorteze?  Dai peste o pereche de pantofi superba, la oferta, dar care se potriveste ca nuca in perete cu garderoba ta nu tocmai de lux. Rezisti eroic cam doua secunde, ca pretul e strigator la cer de mic, dupa care cedezi psihic si-ti zici ca vezi tu cum faci sa se asorteze. Am vazut atatea asemenea cazuri disperate, incat pot face statistici. Invariabil, "victima" scoate de la naftalina celebra zicere: "Las' ca imi cumpar o geanta care sa mearga cu pantofii!". Dupa o saptamana o vezi defiland cu pantofii, geanta, o fusta si o esarfa, toate noi. Pai da, ca geanta "cerea" si o fusta adecvata, nu jafurile din sifonier, iar daca ai imbracat partea din dos, iti trebuie neaparat si ceva in partea superioara. "Pentru simetrie" vine explicatia, foarte logica in cazul femeilor. Nu mai pun la socoteala alergatura dupa piesele potrivite. Ca pantofii sunt turcoaz cu ape albastru-aurii si fundita verde, asa ca musai sa fie ceva in nuante.

Concluzia? Sa nu te puna Aghiuta sa-ti iei pantofi noi, ca s-a dus pe apa Sambetei putinul timp liber! Nu ca shopping-ul n-ar fi placut, dar la noi nu gasesti niciodata in primul magazin must-have-ul. Nu gasesti nici in al doilea, nici in al zecelea si nici macar in orasul de bastina in cazul meu. Uiti de copil, de sotul morocanos, de mancare, de curatenie, ajungi acasa la ore prohibite si de obicei te doare capul cand te vari in pat. E ca o a doua slujba!


In cazul meu toata nebunia poate fi declansata de o simpla bijuterie. Am intreaga toaleta, dar lipsesc sarea si piperul, adica bijuteriile care sa condimenteze tinuta proaspat compusa. Bineinteles tot ce zace prin cutii si cutiute in dulap nu se potriveste neam! Credeti ca renunt? Mno, nici vorba! Fac tot posibilul sa gasesc podoaba asortata hainelor si starii mele de spirit.
Nu e de mirare ca femeile apeleaza tot mai des la magazinele virtuale. Scutesc alergatura si sunt fresh in sanul familiei. Si nu e de mirare ca magazinele online incearca sa aiba oferte cat mai diverse, ideea este sa tii cat mai mult clientul pe site!
Silverzone.ro a fost unul dintre primele magazine online de bijuterii pe care l-am descoperit. Are un nume foarte sugestiv în spatele cãruia se înghesuie la propriu atât de multe produse, încât trebuie sã ai rãbdare şi sã le iei la rând, altfel te pierzi în mulţimea de categorii şi rişti sã ratezi vreo piesã deosebitã.


Ceea ce mi-a plãcut cu deosebire au fost creaţiile ce combinã argintul cu materialele amintind de naturã: bumbac, sfoarã, ceramicã, scoici şi sidef, perle, coral. Sunt piese de zi cu zi, nu exagerat de pretenţioase, dar având aerul estival al oceanului şi vacanţelor. Le porţi şi parcã simţi o legãturã subtilã cu elementele pãmântului, sunt mai familiare şi mai reconfortante decât alte feluri de podoabe. Bratarile din argint formate din mai multe şnururi de bumbac cu perle, cele cu scoici shiva delicat şlefuite sau cele din piele au intrat în topul meu de preferinţe pentru cadouri. 



Wishlist-ul meu s-a lungit substanţial pe mãsurã ce am descoperit şi restul categoriilor, pandantivele din argint reprezentând animale -cai, libelule, broscute, fluturi- sau flori fiind printre cele mai reuşite pe care le-am vãzut vreodatã. 
Nu am ocolit nici piesele placate cu aur, exista momente in care aurul este indispensabil unei tinute. Veti vedea ca pe site oferta este structurata pe mai multe categorii (bijuterii gotice, bijuterii pentru mirese, bijuterii pentru copii, bijuterii vintage) astfel incat cautarea sa fie eficienta si sa nu oboseasca privitorul.

Eu revin intotdeauna pe SilverZone deoarece au modele deosebite, in serie mica si extrem de variate si au certificare pentru argintul 925, fiind marcate ANPC.  Este imposibil sa nu gasesti ceva pentru o anumita persoana, fie ca este tanara, chiar copil, adult sau la a treia varsta, cu gusturi clasice sau moderne, iubitore de argint, de podoabe handmade sau preferand sclipirile aurii. Echipa din spatele magazinului este exigenta si realizeaza o selectie riguroasa a pieselor in ceea ce priveste calitatea, dar urmareste si asigurarea unor servicii excelente pentru clienti. Designul deosebit, lucratura minutioasa, finisajele ireprosabile la preturi ce reflecta just munca depusa sunt completate de o livrare prompta plus faptul ca bijuteriile pot fi returnate in termen de 14 zile fara penalitati.



Atunci cand aveţi ocazia sã vã declaraţi sentimentele pentru cei dragi, nu ignoraţi varianta de a alege o bijuterie potrivitã, existã numeroase obiecte pe  SilverZone care pot vorbi în numele vostru. Nu uitaţi cã alte lucruri sunt efemere, dar o bijuterie frumoasã va fi pãstratã veşnic de pesoana care o primeşte. Le vor gãsi şi urmaşii noştri, peste o mie de ani, atunci când vor sãpa printre ruinele acestei civilizaţii şi se vor gândi la sentimentalii care le-au dãruit.

12 comentarii:

  1. frumoase oferte... Inelul este o nebunie, mi-ar place si mie :) dar mie ca tre sa-mi cumpar si o pereche de pantofi si o rochie si o poseta si un pandativ cu lantisor si o btratara si cercei si... STOP! :))) weekend fain! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ehe, mai sunt modele pe site, nu prea stii ce sa alegi. Dar inelul acesta m-a pus pe jar, bineinteles ca un barbat n-ar intelege sentimentul...

      Ștergere
  2. Eu colecţionez monede de argint! :) Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveam si eu dar mi-am facut o bratara din ele! Poti sa colectionezi monede pentru tine si bijuterii pentru partenera ta. Tot argint este!

      Ștergere
  3. am fost pe link pana pe pagina 11 dar n-am gasit inelul... :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe link te trimite doar la home. Inelul este la categoria "placate cu aur", linkul este acesta http://www.silverzone.ro/Inel-model-inimioara-cu-imitatii-de-diamante-din-argint-placat-cu-aur-12-1-i23490-p-21983-c-307-p.html

      Ștergere
  4. Uite ce inele frumoase ! :) Foarte frumoase sa stii , sper sa castigi :D Articolul e frumos <3

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu site-ul au modele frumoase. Si eu sunt pasionata de bijuterii, in ultima vreme nu prea mi-am luat dar port orice de la argint, aur, gablonturi, si alte tinichele...zdranganele:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Site-ul este bogat intr-adevar, la ei am vazut prima data unele modele, apoi m-au tentat si cele placate cu aur chiar daca nu sunt fan aur.

      Ștergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.