Translate

marți, 1 decembrie 2015

Bijuterii contemporane-bufnite

N-am mai scris de ceva timp despre bijuteri, de fapt n-am mai scris nimic altceva in afara de articolele pentru SuperBlog, asa ca incerc sa-mi revin si sa reiau cateva din vechile obiceiuri. Si pentru ca, de la un timp, simpatia mea mea pentru bufnite s-a intetit simtitor, iar aceste pasari par sa fie sursa de inspiratie pentru multi creatori, voi incerca sa gasesc cateva bijuterii amuzante inspirate de inteleptele zburatoare.

Mel Tinsley este creatoarea din spatele MadamVonTrinkets si isi are baza in SUA, Leavenworth-Kansas. Se foloseste de sarma, cam in genul copaceilor vietii, realizand pandantive 100% handcrafted.






Becky Wheeler este din Marea Britanie si realizeaza bijuterii steampunk, folosind adica piese de ceas si alte maruntisuri metalice pentru un rezultat cu adevarat interesant.


Rone Prinz din SUA este o doamna care face bijuterii inca din 1986, folosind metalul, inclusiv aurul si argintul, si axandu-se pe modelele cu pasari si albine. Liniile designului sunt stilizate, simple, uneori cu accente steampunk.


Anne Cunningham de la TwitTwoJewellery are o serioasa problema cu bufnitele, in sensul pozitiv, adica nu poate renunta la ele in nici una dintre piesele sale lucrate in bronz si portelan.

Roberto Rizzo din Spania prefera sa picteze bufnitele si nu numai, este pasionat de viata salbatica si de pictura pe pietre.

4 comentarii:

  1. Deci si tu??? :)))toate lumea le iubeste :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac mult bufnitele. Asa ca admir ce ai pus tu aici pe blog!
    Sunt superbe!
    O zi minunta sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ador bufnițele, așa că îmi plac și bijuteriile inspirate după ele. Am și eu la o brățară un pandant în chip de bufniță și îmi place tare mult să-l port.

    Zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu prea ma omor dupa bufnite, dar cerceii si pandativele pictate sunt chiar foarte frumoase. Lucrarile stilizate care reprezinta bufnite nu ma inspira prea tare. :)

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.