Translate

luni, 13 iunie 2016

Gradinile lui Judy Garfin

Este momentul sa schimb fundalul deoarece am descoperit-o pe canadianca Judy Garfin, o doamna care picteaza scene sau mai bine zis franturi de spatii din gradini luxuriante. Picturile ei sunt atat de elaborate, colorate, incat arata ca o fotografie macro. De fapt, artista surprinde fragmente de viata derulate pe portiuni mici, numai detaliile extraordinare le fac sa para mari.
Pasari, flori, frunze, viermisori,vrejuri si tulpini, toata aceasta flora si fauna marunta si aparent usor de trecut cu vederea capata o viata vintage in operele lui Judy. Fiecare liniuta este dusa pana la capat, conturand precis formele si acoperind pana la refuz o panza alba care nici nu mai are nevoie de o culoare de fundal.
Texturile diferite, straturile ce dau impresia de imagine 3D, nuante vii rasarind dintre altele mai sterse, totul da o compozitie in care te poti rataci, o poveste care trebuie urmarita cu atentie pentru a fi descalcita la propriu.


3 comentarii:

  1. Sunt frumoase, dar pentru mine greu de vizualizat. Poate că mi-am pierdut răbdarea şi refuz să mai analizez detaliile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Superbe! Mi-au amintit de picturile lui Arcimboldo.

    Zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.