Translate

vineri, 10 februarie 2017

Cu o rochie chiar se face primavara!

Cel putin in spirit, daca nu in fapt.
Intrebati orice femeie si va va spune ca o rochie frumoasa ii va face ziua perfecta, ba chiar toata saptamana, daca este rochia pe care si-o dorea de mult timp.
Asta mi-aduce aminte de "The secret live of dresses", fermecatoarea nuvela a lui Erin McKean, despre Dora, o tanara care este obligata sa preia magazinul vintage condus candva de bunica sa. Batrana Mimi scrisese cate o povestire romantica ce acompania fiecare rochie vanduta. Povesti emotionante despre viata tuturor clientilor care ii trecusera vreodata pragul. Dora invata astfel ca rochia potrivita la momentul potrivit iti poate schimba cursul vietii, fie ca este vorba despre diafanele rochii de dantela sau despre somptuoasele rochii de catifea.

Dar despre "27 Dresses", filmul in care superba Katherine Heigl este o vesnica domnisoara de onoare (de 27 de ori, mai precis) si o visatoare fara speranta, ce parere aveti? Credeti-ma ca nu trebuie sa caut 27 de exemple de rochii de seara sau de ocazie pe net, le gasesc pe toate intr-un singur loc si chiar mai mult de-atat, pe DyFashion.ro.

Si as mai aminti (cu multa nostalgie) ca unele imagini iconice ale marilor vedete se datoreaza alegerii inspirate a unei rochii ce va fi pomenita peste timp. Cine poate uita celebra rochie rosie a lui Marylin Monroe in "Domnii prefera blondele"?
Si daca aveti o fire inclinata spre fantasy, lumi magice si povesti de pe alte taramuri, poate o croiala "mermaid" va va duce cu gandul la mica sirena Ariel si deznodamantul fericit al unei intrigi intunecate.
Daca nu aveti o ocazie speciala, daca nu aveti nici macar o zi prea buna, daca va streseaza serviciul, daca nu stati prea bine cu respectul de sine, nu uitati: nu oricine poarta rochie, asadar este suficient sa imbracati una pentru a fi remarcata in marea masa cenusie a hainelor de iarna.

Ce am vrut sa spun cu aceasta pledoarie este ca uitam prea des ca feminitatea este asociata cu purtarea unei rochii. Asa a fost din cele mai vechi epoci si este pacat ca prezentul si comoditatea, dorinta de a fi egale cu barbatii si non-conformismul ne indeamna sa consideram rochiile piese pretentioase. Exista un model pentru fiecare personalitate, pentru fiecare silueta si pentru fiecare ocazie si eu am gasit extrem de multe in online, pe DyFashion.ro. De fapt, cred ca este magazinul cu cea mai larga oferta intalnita de mine, sunt la vanzare 500 de modele si trebuie sa recunosc ca mi-au placut aproape toate. Imprimeuri si croieli care mi-au reamintit vremurile cand femeia nu iesea din casa decat daca era dichisita, accesorizata corespunzator, asortata si aranjata.
Nu in ultimul rand, amintiti-va ca vine Ziua Indragostitilor si, indiferent daca sunteti intr-o relatie sau deja casatorita, va puteti surprinde partenerul cu o aparitie mai altfel. Studiile si statisticile au aratat ca barbatilor nu le plac extremele vestimentare, excentricitatile ii sperie, le plac lucrurile frumoase, clasice, cu bun-gust. O astfel de zi este potrivita pentru a iesi din carapacea obisnuita pentru ca oricum perechea voastra va va rasfata cu vreo surpriza. Lasati deoparte blugii si bluzele lalai, talpile groase la pantofi sau cizmele butucanoase si lasati lumea sa va priveasca cu alti ochi, mai apreciativi.
Nu am remarcat prea des prin alte magazine folosirea modelelor cu flori  sau a unor interesante jocuri de forme geometrice si tocmai de aceea admir optiunea echipei DyFashion de a alege aceste tipuri de pattern. Cum spuneam, o rochie poate aduce primavara nu numai in sufletul celei care o poarta, dar si in ochii celor care o privesc.
Voi adauga doar ca echipa DyFashion este tanara, magazinul functioneaza din anul 2012 si pune la dispozitia clientilor produse din Franta, Italia, Germania sau Marea Britanie. Livrarea comenzilor se face prin curier in 24/48 de ore si costa 15 lei.

7 comentarii:

  1. Foarte frumoase rochitele,greu de ales.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu puteam sa pun prea multe in articol, dar merita sa le vezi pe toate pe site, sunt grozave!

      Ștergere
  2. Din câte înţeleg la DyFashion este o eternă primăvară! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi, hi, pentru o femeie e raiul pe pamant, cred ca un barbat intelege mai greu o astfel de bucurie.

      Ștergere
  3. Cu o astfel de rochie cu siguranta se face primavara.

    RăspundețiȘtergere

Comentariile la acest articol sunt moderate, nu apar imediat pe pagina.